Philips Lumea IPL Lazer Epilasyon Cihazı Hakkında İzlenimlerim

17 Mayıs

Herkese merhaba!
Sosyal medyadan ve blogda ki yazılarımı takip edenler bilecektir, Philips Lumea ile evde epilasyon uygulamasına başlamıştım. Cihaz hakkında ilk yazımı da aşağıda ki linkte sizlere anlatmıştım.
ozlemindunyasindan.blogspot.com.tr/philips-lumea-ipl-lazer-epilasyon-cihaz 
Bugünkü yazımda da artık sizlere deneyimleri aktaracağım. Merak ediyorsanız yazının devamını okumaya davetlisiniz keyifli okumalar... 




Philips Lumea IPL Lazer Epilasyon Cihazı hem yüz hemde vücut bölgesine kullanılabildiği için diğer cihazlardan bir artısı oluyor.
Uygulama alanları:
• Vücut bölgeleri: Kollar, Bacaklar, Karın, Bikini bölgesi, Koltuk altları 
• Yüz bölgeleri: Çene, Favoriler, Dudak üstü 

Vücut bölgesi için büyük bir başlık, yüz bölgesi için küçük bir başlık kutudan çıkıyor. 



Gelelim uygulamaya!

Her bölge için ne kadar süre uygulama yapacağınız cihazın kullanım kılavuzunda detaylı anlatılmış.

• Alt bacak: 8 dk

• Koltuk altı: 1 dk 
• Bikini çizgisi: 1 dk 
• Yüz bölgeleri: 1 dk uygulama yapmanız yeterli oluyor. Yani kısa sürede uygulama yapma imkanınız oluyor.

Uygulama yaparken ekstra bir ürüne ihtiyacınız olmuyor (gel yada krem gibi). Sadece tüylerden temizlenmiş vücudunuza uygulama yapıyorsunuz.

Nasıl temizleme yapmam gerekiyor derseniz, tüyleri tıraşlayabilir, kısaltabilir, epilatör veya ağda kullanabilirsiniz. Kimyasallar cilt reaksiyonlarına neden olabileceğinden tüy dökücü kremler kullanmamanız öneriliyor. Ağda yapmayı tercih ederseniz, cildinizin dinlenmesi için Lumea’yı kullanmadan önce 24 saat beklemeniz ve cildinizin tüm ağda kalıntılarından arındırıldığından emin olmak için uygulamadan önce duşa girmenizi öneriliyor.

Kablosuz oluşu ile de istediğiniz yerde uygulama yapabiliyorsunuz.


Dediğim gibi temizlenmiş vücudunuza uygulama yapabiliyorsunuz. Uygulama yaparkende cihazı çalıştırıyorsunuz. Kullanma kılavuzunda bulunan tüy ve ten renginize göre ısı ayarı seçiyorsunuz. Daha sonra uygulama yapacağınız bölgeye cihazı bastırıyorsunuz. Ready ışığı yeşil yandığı zaman ışını yollayabiliyorsunuz.



Ben açıkçası 5. ısı derecesinde de denedim ışın geldiğinde sadece ısı hissediyorsunuz. Başka hiçbir acısı olmuyor. 5. derecede ki ısı bile sizin canınızı acıtacak kadar bir ısı bile değil, zaten anında da o his geçiyor.


Gelelim 2 uygulama sonra ki sonuçlarına,

İlk uygulamada hiçbir değişiklik görmedim. Anca koltuk altı bölgeme 2 uygulama sonunda %50 dökülme gözlemledim.
Bu benim beklediğim bir sonuç değildi açıkçası beni şaşırttı. Sonucu güzel alınca kullanmaya da devam edeceğim. Tabi ki önemli olan sonuç dökülen yerlerden bir daha tüy çıkmaması. Bunu da ilerleyen zamanlarda daha net anlayabileceğim.

Ayrıca kullandıktan sonra cildimde herhangi bir hassasiyet yaşamadım.


* Lumea ile 2 hafta boyunca yapacağınız 4 uygulama sonrası tüyleriniz %80 oranında azalır. Aslında buda gösteriyor ki şimdi hemen başlarsanız 2 haftada tüylerinizden %80 kurtulup yaza daha rahat girme şansınız oluyor.



Cihaz tamamen şarj olduktan sonra kullanmanız tavsiye ediliyor. Yaklaşık 1.40 dk - 2 saatte full olarak şarj olmuş oluyor. Eğer tüm vücudunuza 5. seviyede uygulama yaparsanız şarj daha çabuk bitebiliyor. Özellikle tüm bacağınıza uygulama yaparken şarj 2 bacak uygulaması yaptıktan sonra bitiyor.


Benim için Philips Lumea IPL Lazer Epilasyon Cihazı'nın en sevdiğim yanı da evde kendim uygulayabilmem oldu. Bir epilasyon merkezine gitmeme gerek kalmadı o zaman tamamen bana kaldı. Bir epilasyon merkezine gidip, başka birine uygulama yaptırıp belki de utanmama sıkılmama gerek kalmadı. Bundan dolayı da çok mutluyum.

Sizde Philips Lumea IPL Lazer Epilasyon Cihazı'nı denemek istiyorsanız elimde Sadece Teknosa'larda geçerli olan %15 indirim kuponu bulunmakta. Kullanmak isterseniz bana mail ile yada instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.


Ayrıca Tavsiye Kanalı'nın blogunda gerçekleştirdiği yarışmaları da takip edebilirsiniz.
www.tavsiyekanali.com/blog

Merak ettiğiniz, benim yazımda değinmeyi unuttuğum noktalar varsa yorum bırakabilirsiniz.


Sevgilerimle..




  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Merak ettigim bir konuydu.Aciklamalariniz merakimi biraz daha arttirdi.Indirim kuponundan yararlanabilme sansimiz var mi denemek istiyorum yakin zamanda sevgilerle

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...