Denman Klasik Şekillendirici Fırça

15 Mart

Herkese merhaba,
Geçtiğimiz aylarda Beliz Kozmetiğin çok güzel bir eventine katıldım. Beliz Kozmetik bünyesinde birden çok marka barındırıyor. Gün sonunda da bize hediye ettikleri pakette yine bünyesinde barınan Denman markasına ait tarak bulunuyordu. Bende bu ürünü çok merak ettiğim için o günden beri kullanıyorum. Yazının devamında bu tarak ile ilgili yorumlarımı bulabilirsiniz. Keyifli okumalar..


Tasarım açısından günlük hayatta kullandığımız fırçalardan farklı değil. Tüm uzunlukta ve tipteki saçlar için kullanılabilir bir fırça.


Orta büyüklükteki klasik fırça 7 sıra plastik dişten oluşuyor. Hijyenik ve dayanıklı malzemeden üretilmiş.


Anti statik özellikteki silgi tabanı sayesinde fırça saçın elektriklenmesini önlüyormuş. Ayrıca fön makinesi ile birlikte kullanıldığında saçın kontrol edilebilirliğini arttırdığını da okudum.

Bende etkinlikte hediye edildikten itibaren kullanmaya başladım. Öncelikle şunu söylemem gerek ki fırça yapısı çok sert. Duştan sonra karışık saçınızda kullanmanızı tavsiye etmem. Karışık saçları  tararken çok zorlanabiliyorsunuz. Önce saçlarınızı taradıktan, açtıktan sonra kullanmanızı tavsiye ederim. Yukarıda dediği gibi saçlarımda ki karışıklığı açtıktan sonra fön makinesi ile saçlarımı kuruturken bu tarakla kurutarak kullandım ben. Saçınıza fön çekerken daha düzgün ve düz olmasını sağlıyor ve evet elektriklenmesini önlemede etkili! 
Ama dediğim gibi kullanmanızda fayda var. Saçlarınızı bu tarakla açmaya çalışırsanız hem canınız yanacak hemde çok fazla saçınız dökülebilecektir.

Ayrıca bu tarak NaturallyCurly.com göre 2016 en iyi ödülünü kazanmış!


İnternette araştırdığıma göre Denman Klasik Şekillendirici Fırçanın indirimsiz fiyatı 40 küsür TL. Online satış sitelerin zaman zaman yaptığı indirimlerde daha da uyguna alabilirsiniz.

Sevgilerimle..

 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...