Flormar Tropical Splash Koleksiyonu

05 Temmuz

Herkese merhaba!
Kısa zaman önce yaza yakışır bir seri ile Flormar bizlere merhaba dedi! Seriyi bende hemen denemeye başladım. Ambalajları ile zaten hemen kalbimizden vurmayı başaran Flormar'ın Tropical Splash Koleksiyonu'nda bulunan ürünlerini sizler için tek tek inceledim. Detaylı yorumlarımı yazının devamında bulabilirsiniz..



Yaz koleksiyonunda olmazsa olmaz tabiki aydınlatıcılar! Özel bir teknoloji ile üretilmiş aydınlatıcı pudra ince fakat güçlü yapısıyla cildinde ipeksi bir his bırakmayı vaad ediyor!
Hiç makyaj yapmasam bile cildimin sağlıklı ve ışıltılı gözükmesi için ben uygulamayı tercih ediyorum. Elmacık kemiklerin üzerine her zaman uyguluyorum ama son zamanlarda burun üstü ve dudak üstüne uygulanmış hali de favorilerim arasında!


Bende ki 01 numaralı rengi olan Morning Star pembe alt tonlu bir aydınlatıcı. Pigmentasyonu çok iyi uygularken bir anda disko topuna dönebilirsiniz az az kalın fırçalar yerine seyrek yapıda olan fan fırçaları ile uygulamanızı tavsiye ederim.
Diğer rengi de bronz tonlarda 02 numarası dilerseniz ona da bakabilirsiniz.
Fiyatı 39,99 TL


Yaz kış makyajda en sevdiğim şey bronzlaştırıcılar! Cildi boyutladırmasını ve renk katmasını seviyorum bronzlaştırıcıların. Bu seride ki bronzlaştırıcıların çeşit çeşit isim ve renkler var. Verile isimlere bayıldım! Mesela Mykonos, Maldives gibi :) Bende ki rengi de 2 numara olan İbiza!
Turuncu alt tonlu çok çok hafif yansımaları olan bir tonu var. Ben kışın daha soğuk tonları sevsemde bronzlaştırıcılarda yazın esmerleşince de turuncu alt tonlarına geçiyorum.
Hem bu ürünün allık, bronzer ve far olarak kullanabildiği içinde ayrı sevdim!
Fiyatı 39,99 TL


Seride sanırım 8-9 farklı renk bulunuyor ve ışıltılı, yansımalı yapıdalar. Zaten bende yazın mat bitişten yana biraz ışıltıyı seviyorum. Seride birden fazla güzel renk var, bende olan günlük kullanıma çok uygun sür çık farlardan, aşağıda duruşunu görebilirsiniz. (Renk 02 numara Rose Champagne)
Yaz aylarında göz kapağım yağlı olduğu için ben mutlaka far bazı uyguluyorum öncesinde. Gün boyu dağılmadan kalıyor. 
Fiyatları 19,99 TL 

*Benden tavsiye isterseniz aşağıda ki renklere de mutlaka bakın!
03 Pinky Peach 
05 Sun Gold
06 Copper 


Yaza uygun seride vücut kokularıda çok güzel düşünülmüş.
Meyve ve çiçeksi kokuların karışımı yaza yakışan bir koku olmuş. 
Notalarına bakacaksak; üst notalarında ananas ve çarkıfelek meyvesi, orta notalarında şakayık ve şeftali, alt notalarında kehribar ve sandal ağacı esansları bulunuyor.
Kalıcılığı orta denibilir yaz sıcaklarında mutlaka tazeleme gerektiriyor.
Şişe tasarımını ve renklendirmesini de ayrı sevdim!
Fiyatı 34,99 TL. (50 ml)


Parfüm gibi vücut spreyinde de meyve çiçeksi kokuların karışımları bulunuyor.
Holiday Body Mist notalarında,  portakal, misket limonu, hindistan cevizi, yasemin, vanilya gibi yaz aylarının sevilen kokularını birleşmiş ki bence çokta güzel olmuş. 
Vücut spreyinin kokusunu parfümden daha çok sevdim ben mesela bana, yaza daha çok hitap ettiğini düşünüyorum. Daha ferah ve tazelik hissi bırakıyor!
Pafümünde, vücut spreyinin de başka çeşitlerini bulunuyor onlara da bakabilirsiniz.
Fiyatı 24,99 TL. (165 ml)


DRAMATIC VOLUME MASCARA BLACK
Tombul gelip uca doğru incelen bir fırça yapısına sahip. Fırça yapısını sevdim. Kirpiklere hacim ve belirginlik katmayı vaad ediyor. Çok fazla bir hacim beklentiniz olmasın günlük kullanıma uygun bir görünüm bırakıyor. Kat kat uygulama imkanını sağlıyor.
Fiyatı 34,99 TL
Fiyatı bu seride bana biraz pahalı gelen bir ürün oldu açıkçası!


Gelelim dudak ürünlerine! Seri de hem lipgloss hemde ruj bulunuyor. Yapıları kışın sık sık kullandığım mat yapıda ürünler yerine parlak bitişli ürünler!


Flormar dolgunlaştırıcı etkili bir parlatıcı! Ben bu etkisini çok göremedim ne yazık ki :/
Seri 6 ayrı iddalı renkten oluşuyor. Bende pembe tonlarında bir renk bulunuyor.
Dudaklarda nemli bir his bırakıyor. Yapışkanlık hissi lipglosslarda en önemli nokta! Hiç yok diyemem bu his biraz yapışkanlık hissediyorsunuz.
Ve kalıcılığı bir lipglossa göre iyi bence!
Fiyatı 22,90 TL.


 Işıltılı, yoğun renkler bulunan seride 6 farklı renk seçeneği bulunuyor.
Dudakları nemlendiren ve neredeyse kavun gibi kokan bir yapısı var. 
Parlak bitişli olan rujların kalıcılığı orta denilebilir. Gün içerisinde, birşeyler yiyip içtikten sonra mutlaka tazelemekte fayda var!
Fiyatı 24,90 TL.


JELLY SPLASH NAIL ENAMEL | OJELER
Bu seride ki ojeler tırnaklara jel görünümlü parlaklık vermeyi vaad ediyor. Yani diğer ojelere göre daha parlak bir görünüm bırakıyor. Geniş fırça yapısı sayesinde kolay sürülüyor. Renkler 2. katında tam rengini veriyor. Kuruma hızı normal ojeler gibi.
Fiyatları ise 5,99 TL.
Toplamda 4 farklı renk gözüküyor sitelerinde bende olan 2 renginin duruşlarını aşağıda bulabilirsiniz.




Genel olarak seri hakkında yorumlarım bu şekilde! Favorilerimi soracak olursanız aydınlatıcı, göz farı, body mistlerine bakın derim.

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...