Golden Rose Contour Crayon (Kontür Kalemi) - Color Corrector Crayon (Renk Düzenleyici Kalemi) - Concealer & Corrector Crayon (Kapatıcı Ve Düzeltici Kalemi)

06 Ağustos

Herkese merhaba!
Golden Rose'un yepyeni kalem kapatıcı ve kontür ürünlerini geldiği günden beri deniyorum. İlk elime ulaştığında da sizler ile instastorieste paylaşmış birkaç soru almıştım. Sizde yeni ürünlerini merak ettiğiniz için bir an önce yorumlarımı yazıya almaya karar verdim ve yorumlarım yazının devamında!
Keyifli okumalar..


Contour Crayon (Kontür Kalemi); her gün neredeyse yüzüme kontür yaptığım için en heyecanlandıran ürünlerden oldu. Yüz hatlarınızı belirginleştirmek, gölgelendirmek ve elmacık kemiklerinizi vurgulamak için kullanabileceğiniz mükemmel bir üründür. Nasıl kullanıyorum kısmına gelirsek ürünü uygulamak istediğim bölgelere kalemle çizer gibi çiziyorum ve ardından nemli sünger ile yada fırça ile dağıtıyorum. Kremsi yapısı var hem kolay sürülüyor hemde kolay dağıtılıyor.
Yüzümde de elmacık kemiklerimin altına, burun kenarlarıma, alın kenarlarıma ve çene kenarlarıma uyguluyorum.

Bende ki 22 numaralı rengi. Buğday tenlilere yakışan kontür rengi. Tek eksisi asansörlü yapıda olmaması ve kalemtıraşa ihtiyaç duyması! Toplamda 3 farklı rengi bulunuyor, teninize uygun kontür rengini bulabilirsiniz. Fiyatı 15,90 TL.


Color Corrector Crayon (Renk Düzenleyici Kalemi); seride 4 renge sahip kapatıcı kalemlerinden bulunuyor. 
Mor: Soluk, mat görünümü canlandırmak için kullanılır. 
Sarı: Mor tonları eşitlemek için kullanılır. 
Şeftali: Koyu lekeleri kapatmak için kullanılır.
Yeşil: Kızarıkların görünümünü gizlemek için kullanılır. Benim elimde de bu rengi bulunuyor. Bu rengi nasıl uyguluyorum diye sorarsanız burun kenarlarımda kılcal damarlarım gözüktüğü için kızarık gibi durur hep ve rahatsız eder beni bu kızarıkların üstüne uygulama yapıp gizleyebiliyorum. Ayrıca çıkan sivilcelerimin üstüne de pıt pıt uygulayarak kızarık görünümü gizleyebiliyorum. Yeşil renginin numarası 51. Kalemlerin genel olarak kremsi ve kolay uygulanabilir yapısı bulunuyor. 

Yüzünüzün ihtiyacına göre 4 farklı renkten birini alabilirsiniz. Fiyatı 15,90 TL.

Concealer & Corrector Crayon (Kapatıcı Ve Düzeltici Kalemi); kremsi yapısı sayesinde kolayca uygulama sağlıyor. Göz altını kapatma ve aydınlatma da çok sevdim. Hele ki bıraktığı aydınlık görünümü! Teninize uygun rengi bulduğunuz takdirde ciltte ki lekelerinizi kapatmak için de kullanabilirsiniz. 

Bende ki 02 numarası, toplamda 7 farklı renk seçeneği var. Fiyatı 15,90 TL.

Aşağıda sizlere 3 ürünü nasıl uyguladığımı ve sonucu göstermeye çalıştım. Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Keyifli pazarlar..

Sevgilerimle..




Golden Rose'un başka ürünleri hakkında yorumlarımı yazdığım yazılarım:

Golden Rose Velvet Matte Lipstick Mini 6'lı Kapsül Mix

Golden Rose Jolly Jewels #115 Numaralı Simli Ojesi

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...