Neutrogena - Kış Aşkı El Kremi | Parfümlü-Parfümsüz

15 Şubat

Merhabalar:) 

Kış Aşkı tasarımına sahip sınırlı sayıda üretilen Neutrogena El Kremleri bu kışın hem tasarımı ile hemde elime yaptığı bakım ile favorilerim arasına girdi!

Detaylı yorumlarımı yazının devamında anlattım. Şimdiden keyifli okumalar..



Neutrogena markasının Norveç Formülü El Kremi, Norveç'in eşsiz doğasından ilham alınarak bu kış yeniden tasarlandı; ortaya yepyeni bir "Kış Aşkı" çıktı! Yepyeni tasarımı 2 seçeneği ile piyasaya sürüldü. Parfümlü ve parfümsüz formülü ile!


Ben gün içerisinde ne kadar çok parfümlü ürünleri sevsemde akşam yatarken kokusu olmayan ürünleri tercih ediyorum. Bu konuda parfümsüz olan imdadıma koşuyor.


Gliserinle zenginleştirilmiş olan kremlerin tek bir damlası bile çok kuru ve çatlamış ciltleri anında yumuşatarak rahatlatıp ve koruyor. Elleri hemen yumuşacık yapıyor.

Yapısı sıvı değil daha gel kıvamında! Çok az alıp elinizde ısıttığınız an güzelce cildiniz tarafından emiliyor. Sanki ilk sürdüğünüzde yoğun yapısından dolayı hemen cildiniz tarafından emilmeyecek gibi geliyor. Fakat dakikalar içerinde emilip gün boyu cildinizi nemli ve yumuşak bırakıyor.

Siz Neutrogena Kış Aşkı El Kremlerini denediniz mi? 

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...