LA ROCHE POSAY TOLERIANE CREME MOUSSE | YAĞLI / HASSAS CİLTLER İÇİN YÜZ TEMİZLEME JELİ

26 Şubat

Merhabalar,
Cildimde ki sivilcelerle tek başıma artık mücadele edemeyince yaklaşık 3-4 ay önce bir dermatologa gitmekte çareyi buldum.
Sadece 1 ay süren bir tedavim oldu. Bu tedavi boyunca doktorum bana La Roche Posay' in temizleyicisini kullanmamı istedi. Tedavim bitse de uzun zamandır hala bu temizleyicisi kullanmaya devam ediyorum. Nedenini uzun uzun yazının devamında sizlere anlattım.
Keyifli okumalar..


Toleriane Creme Mousse,



Yağlı ve hassas ciltlere özel bir yüz temizleyicisi.
Krem formunda ve yoğun yapısı olan bir ürün. Elinize çok çok az miktarda alıp su ile köpürtüp cildinize uyguluyorsunuz. Ben yaklaşık 2 dk boyunca güzelce cildime masaj yaparak ürünü uyguluyordum.
Ardından su ile bolca yıkıyorum.


Sonucunda,
harika temizlenmiş bir cilt bırakıyor.
Tedavi boyunca BB krem bile olsa cildime sürmemeye gayret ettim. Ama sürdüğüm günlerde olmadı değil. Cildime makyaj yaptığım zamanlarda bazen cildimi makyaj temizleme suyu ile temizlemeye halim olmadığı oluyordu. Direk bu ürünle yıkıyordum, sonunda makyajdan eser kalmıyordu. Tonik ile sildiğim de makyaj kalıntısından eser kalmıyor.

Sabun, parfüm, paraben içermiyor. 
İçerik
Oldukça bereketli bir ürün. Dediğim gibi yoğun bir yapısı olduğu için az miktarda kullanmanız yeterli oluyor. Bir şişesi bana 3 ay kadar yetiyor. 

En, en, en güzel sonucu sona sakladım. Bu ürünü kullanmadan önce benim T bölgem aşırı yağlıydı. Ama ama şimdi yüzümün her bölgesi normale döndü. T bölgem de artık yağlanma neredeyse bitti. Ve bunu yaparken cildimi de hiçbir zaman kurutmadı.

Ürün 125 ml.
Ben eczaneden 40 TL gibi bir fiyata aldığımı hatırlıyorum.

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. blog keşif gezisi sırasında sizi buldum ve takibe aldım.
    bende beklerim...http://soslubadem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...