Flormar Mat Etki Serisi Rujları | SILK MATTE LIQUID LIPSTICK & EXTREME MATTE LIPSTICK

10 Ekim

Herkese merhaba!
Flormar kısa zaman önce mat makyaj ürünlerini sevenleri sevindirecek bir seri çıkardı! Mat Etki serisinde bulunan tüm ürünler mat yapıda. Seride 2 çeşit ruj, allık ve ojeler bulunuyor. Bugünkü yazımda çok merak edilen mat rujlarını inceledim. Sizde mat rujları kullanmaktan vazgeçemiyorsanız yazımın devamını okumaya davetlisiniz. Keyifli okumalar..




Seride dediğim gibi 2 farklı mat ruj bulunuyor. Birisi likit yapıda olan Silk Matte Liquid Lipstick, diğeri de Extreme Matte Lipstick rujları. 2 seriden de elimde 2 farklı renk bulunuyor. Şimdi bu serileri tek tek inceleyelim..

Likit yapıda mat rujlar benim her zaman elimin gittiği ve çoğu markada da denemek istediğim ürünler oluyor. Bu tarzda ki mat rujların daha kalıcı olduklarını düşünüyorum. Flormar kutusu ile bu ürünler bana ulaştığından beri favorilerim arasında!
Sünger aplikatörü ile uygulama yapıyorsunuz. Aplikatöre gelen ürün dudağınıza uygulamak için yeterli oluyor. Tek katta rengi elde edebiliyorsunuz. Kremsi likit bir dokusu olduğu içinde uygulama esnasında kolaylık sağlıyor.
Uygulama sonunda da hemen kurumasa da birkaç dakika içinde mat bir bitiş sağlıyor. Tüm rujlar gibi mat ruj sürmeden önce hafifçe nemlendirirseniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Kalıcılığı birşey yemeden içmeden 3-4 saat diyebilirim. Ama birşeyler yedikten sonra dudak içlerinden başlayarak silinmeye başlıyor. Yemek yedikten tazelemenizde fayda var. 


Bende bulunan 2 renginden birisi içinde hafif kahvelik barındıran çok doğal her makyaja uyabilecek kurtarıcı bir renk (#05) Diğeri ise harika bir kırmızı (#07). Bunlar ile birlikte seride toplamda 8 renk bulunuyor.
Fiyatına gelecek olursakta 19,90 TL. 


Aşağıda ki resimlerde size renklerin nasıl durduğunu göstermek istedim. 
Benim favorim kesinlikle #05 rengi. Yukarıda da dediğim gibi her makyaja uyabilecek çok doğal, kurtarıcı olan sür-çık rujlardan.
#07 kırmızı da çok güzel bir kırmızı. Ama bu ruju sürdüğünüzde daha dikkatli olmanız gerekebiliyor. Dediğim gibi birşey yedikten sonra dudak içlerinden silindiğinde kırmızı renk biraz daha riskli olabiliyor. 


Bu seride öncelikle daha çok renk seçeneğinin olduğunu belirtmek isterim. Toplamda 16 rengi var. 
Likit rujları kullanamayan yada tercih etmeyenler de bu seriye bakabilir. Bu rujlarda uygulama sonunda mat ve kadifemsi bir sonuç bırakıyor. Mat yapıda olması sürümü zor olur mu sorusu bende oluşsada kullandıktan sonra beni şaşırttı. Sürümü oldukça rahat. Dudakları kurutmayan bir yapısı var. 


Bende ki 2 renginden biri yine kırmızı ve diğeride nude tonlarında bir renk.
Yalnız bu rujları 2 kat falan sürmenizde fayda var o zaman rengini daha güzel elde ediyorsunuz.
Bu rujlarında fiyatları, 22.90 TL. 


Gelelim duruşlarına,
Bu rujların likit mat rujlarına göre duruşları daha doğal. Likit mat rujlar bence daha iddialı duruyor.


Yazımdan da anlayacağınız gibi mat rujlar benim favorilerim oldu bile. Ama en en favorimi soracak olursanız likit mat rujlardan #005 rengi! Sizde bu seriden rujlara Flormar mağazalarından yada Flormar Online sitesinden sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Sevgilerimle..


  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. Renkler gerçekten harika çıkmış , flormarın 005 likit rujunu almak zorunlu oldu artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle renkleri ve yapısı harika, 005 rengine bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum :)

      Sil
  2. bende 005 rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...