Yves Rocher || Süngerli Oje Çıkarıcı

14 Ekim

Herkese merhaba!
Yves Rocher'dan doğum günü kampanyası ile alışverişimi yaparken tabi ki en merak etiğim ürünü olan Süngerli Oje Çıkarıcı'sını da aldım. Aldığım günden beri elim aseton ve pamuğa gitmiyor. Nedenlerini yazının devamında anlattım, keyifli okumalar..



Aseton ve pamuğa gerek kalmıyor. Tek bir ürün ile ojelerini kolaylıkla çıkarabiliyorsunuz. 
Bu üründen sonra neden daha önce pamuk ve asetonla o kadar uğraşıyormuşum demedim değil :) Uygulaması da oldukça pratik, Parmaklarınızı tek tek içerisine sokuyorsunuz bir kaç kere çevirdikten sonra ojeniz çıkmış oluyor. Ki ben genelde her ojemi 2 kat ve üstüne mutlaka baz uygulayarak kullanırım. 3 kat ürünü bile birkaç çevirmede çıkarabiliyor olması beni çok şaşırtmıştı.


Simli ojelerde sadece biraz daha zaman harcamanız gerekiyor. 1-2 çevirmek yetmiyor. Simler çıkana kadar çevirmeniz gerekebiliyor. Ama şunu farkettim simli oje çıkarırken ben tırnaklarımı hep çizerdim bu ürün ile çıkarırken böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Ayrıca ojeleri çıkardıktan sonra tırnak etlerinizde de kuruluk yaratmıyor aksine sanırım içerisinde ki badem yağı sayesinde nemlenmiş şekilde bırakıyor.
En en en sevdiğim yanlarından biride bu ürünün aseton içermiyor olması oldu. Yani tırnaklara zarar verme olayını minimuma indiriyor.

İnstagramda storieste paylaştığımda en çok aldığım soruda ne kadar süre kullanılabilir olduğu oldu! Bu konuda net bir sayı veremeyeceğim ama şöyle söyleyebilirim  yazının başında dediğim gibi doğum günü ayım olan Ağustosta almıştım hala kullanmaya devam ediyorum. Bu arada ürün 75 ml.

Koku hassasiyeti olanlar için tek bir eksisi olabilir ürünü ilk açtığınızda yoğun bir kokusu oluyor sonra uçup gidiyor. Bunu da belirtmek istedim :)



Süngerli Oje Çıkarıcının fiyatı 12,90 TL. Yves Rocher mağazalarından yada Online Satış ile web sitesinden satın alabilirsiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Yves Rocher hiç denememiştim. Teşekkürler. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemenizi tavsiye ederim. Bende sayfanıza geliyorum. Sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...