Yves Rocher Yeni Ürünleri İle Uykuda Bakım

13 Şubat

Herkese merhaba!
Bakımlarda en sevdiğim gece yaptıklarım. Cildimi temizledikten sonra ya da duştan sonra bir sürü ürün kullanmayı denemeyi seviyorum.



Son zamanlarda da Yves Rocher markasının uyku bakımı olarak çıkardığı ürünleri denemeye başladım. En etkin bakımın zaten biz uyurken olduğunu o zaman cildin kendini yenilediğini düşünüyorum. Gelelim ürünler hakkında yorumlarıma!


Kırışık Karşıtı ve Işıltı Veren Uyku Bakım Kremi
Bu ürünü sadece akşamları göz çevresi hariç tüm yüzünüze uyguluyorsunuz. Formülü %90’dan fazla doğal içeriğe sahip. Silikon, Mineral Yağ, Renklendirici ve Paraben içermiyor.  Ferah kokulu, su bazlı ciltte ağırlık yapmayan hafif bir ürün. Akşam uygulama sonrası emmesi kısa sürüyor. Sabah kalktığınızda yumuşacık bir cilt ile uyanıyorsunuz. Ben kırışıklıklar üzerinde etkisini çok söyleyemeyeceğim için annemle aynı zamanda bu kremi kullanmaya başladık. Ben karma cilde, annemse normal cilde sahip nemlendirmesi ikimize de yetti. Benim için sevdiğim yanı sabah uyandığımda daha nemli, yumuşak ve bakımlı bir cilt görünümü vermesiydi. Annemde düzenli kullanmaya devam ediyor, cildine iyi geldiğini canlanma gözlemlediğini söyledi.


Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Uyku Bakım Kremi
Gece uyuduğunuzda cildinize bakım yaparken saçlarınızı da unutmayın diye bu ürün geliştirilmiş. Saçlarımı yağlandırmadan sabaha yumuşacık ve misss koku bıraktığı için sevdim! Sanırım içeriğindeki Jojoba Yağı sayesinde saç uçlarımda ki çatallı görünümü azalttığı için daha da sağlıklı görünüyor. Akşam uygulayıp yattığınız için yastıkta da herhangi bir leke bırakmıyor. Haftada 2 ya da 3 kere gece yatmadan önce, kuru saçlarınıza, saç diplerine gelmeyecek şekilde uygulayabilirsiniz.Sabah, saçın durulanması ya da yıkanmasına gerek yok.
Formülü %96’dan fazla doğal içeriğe sahip. Silikon, Renklendirici ve Paraben içermiyor.


Yıpranmış Saçlar için Kırılma Karşıtı Serum
İçeriğindeki Jojoba Yağı saçlarınızı derinlemesine beslemeyi, dış etkilere karşı korumaya yardımcı oluyor. Serumu ben duştan sonra havlu ile saçlarımın nemini aldıktan sonra uygulamayı tercih ediyorum. Hem taramayı kolaylaştırıyor hemde daha bakımlı gözükmesine yardımcı oluyor.
Formülü %96’dan fazla doğal içeriğe sahip. Silikon, Renklendirici ve Paraben içermiyor.
Durulama gerektirmiyor, ben saçlarımda ekstra bir yağlanmada gözlemlemedim.


Tüm ürünler Yves Rocher mağazalarından veya online satış ile sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle..


  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Canım gerçekten çok değerli bilgiler şimdiden sipariş oluşturdum bile:) geri dönüp yazacağım umarım olumlu olur :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...