Bio-Oil Cilt Bakım Yağı | Dünyanın 1 Numaralı Çatlak ve Leke Ürünü

30 Eylül

Herkese merhaba!

Cilt bakımı için birden fazla kullanım alanı olan ve sayısız etkisi bulunan Bio-Oil Cilt Bakım Yağı, cilt sorunlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olmak için üretilmiş. Kullanım alanlarını detaylı inceleyecek olursak;


En bilinen ve en çok kullanılan şekli çatlak görünümünün iyileşmesinde sanırım..
Çatlak oluşumuna en yatkın olanlar; hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayan ergenler ve hızlı kilo alıp veren bireylerdir.
Bio-Oil'de bu cilt üzerinde oluşan çatlak görünümünün iyileşmesine yardımcı oluyor. En az 3 ay boyunca, günde iki kez çatlakların üzerine dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanması öneriliyor. Hamileliğin üçüncü ayından sonra karın, göğüs, bel, kalça, uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere uygulayabiliyorsunuz.

Benim en çok kullandığım şekillere gelirsek en başta, cilt lekeleri üzerinde ki etkisi..
Yaz sonrası aşırı güneşe maruz kalma sonucu oluşan lekelerde, sivilcelerden sonra oluşan kahverengi lekelerde ve hamileliğin neden olduğu hormonal değişimler sonucu ortaya çıkan lekelerin görünümlerinin iyileşmesine yardımcı oluyor.
Yine aynı şekilde en az üç ay boyunca, günde iki kez, düzensiz cilt tonuna sahip bölgelere uygulayabilirsiniz. Güneş koruyucu kullanmadan önce, cildinize Bio-Oil’i uygulayın ve cildinizin iyice emdiğinden emin olun, ardından güneş koruma faktörlü bir ürün kullanın.

Diğer etkisi cilde ihtiyacı olan nemi vermeyi vaad ediyor.
Bio-Oil, cildin nem dengesini koruyor ve cildin nem tutma fonksiyonunu korumasına yardımcı oluyor. Özellikle de kışın kuruyan, nemini kaybeden ciltler için ilaç gibi oluyor.

Ayrıca Bio-Oil, yüz ve vücuttaki kırışıklıklara karşı bakım yapıyor. Bio-Oil, ciltteki kırışmış görünümü azaltmaya, cildi yumuşak, pürüzsüz ve daha esnek hale getirmeye yardımcı olan birçok etken madde içeriyor.

Genel olarak evde herkesin elinin altında bulunması gereken kurtarıcı bir ürün. Yüzde ve vücutta kullanılacak şekilde formüle edilmiş. Uygulama sonrası kolayca emilen ve yağlı his bırakmayan bir yapıya sahip. Etkisinin gözükmesinin için düzenli kullanımın çok önemli olduğunu unutmayın!

Sevgilerle,

Özlem ÇAKMAK ERCAN

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...