Loreal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı ve Kolay Tarama Bakım Kremi

25 Şubat

Herkese merhaba!

Uzun saç sevenlerin oldukça dikkatini çekecek bir saç bakım serisi ile karşınızdayım!
Yeni Loreal Paris Elseve Dream Long serisi uzun saçlılara özel üretildi. Uzun saç bende çok seviyorum. Ama bakımlı gözükmeyen, mat bir görünümü olan cansız saçları değil! Saçlarda maalesef uzadıkça daha fazla yıpranmaya maruz kalıyor. Bu seri de tam da bu yüzden üretilmiş. Saçlarında ki kırıkları kestirmekten uzatamayanlarada derman olacaktır.


Uzun saçlara özel üretilen serinin formülünde neler mi var derseniz?
Hint Yağı: içeren formülü saça parlaklık verir, besler ve saç boylarını korur.
Bitkisel Keratin: içeren formülü saçı onarmaya yardımcı olur.
Vitaminler: içeren formülü saçı güçlendirir.

Yeni Loreal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı:
Şampuan yukarıda belirtmiş olduğum güçlü içeriği sayesinde saça bakım yaparak kırılmalara ve yıpranmalara karşı korumayı vaad ediyor. Aynı zamanda saçlarınızı uzatmada da yardımcı oluyor içeriğinde ki hint yağı bunda çok büyük yardımcı.

Yeni Elseve Dream Long Kolay Tarama Bakım Kremi: 
Duşta, şampuandan sonra uygulayacağınız bir bakım kremi. Uygulama sonrası saçlarınız kolayca taranır ve yumuşaklık kazandırıyor. Ayrıca içeriği sayesinde saçlarınızı kırılmalara karşı korurken, saç boy ve uçlarını onarıyor. Unutmayın, saç bakım kremini saçların yağlanmasını engellemek için yalnızca saç boy ve uçlarına uygulayın, sonrasında durulayın.

Ayrıca söylemeden geçilemeyecek bir diğer nokta da serinin genel olarak harika koktuğu!
Saçlarda güzel bir temizlik ve koku bırakıyor. Belki sadece saçları benim gibi aşırı yağlı olanlar çok sevmeyebilir. Yağlanma bir tık daha hızlı oluyor gibi ama her gün duş alanlar için ya da normal ve kuruya dönük saçlar için bu zaten problem olmayacaktır.

Sevgiler..

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...