Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

16 Şubat

Merhabalar :)
Garnier 'in yeni çıkardığı makyaj temizleme suyundan size bahsetmek istiyorum. İnstagramda aldığım zaman fotoğrafını paylaştığımda çoğu kişi yorumlarımı merak ediyordu. Bende 1 hafta falan kullandıktan sonra yorumlarımı size anlatmaya çalışacağım.


                                 


Ürün 400 ml buda yaklaşık 200 kez kullanım olarak belirlenmiş. Fakat tabi bu kişiden kişiye değişebilir.
Hassas ciltler için ve tüm cilt tipleri için uygun. Tek bir ürünle hem yüz hem dudak hemde göz makyajını temizleme imkanı sunmuş oluyor.Parfüm, alkol ve paraben içermiyor. Makyajını bu temizleme suyu ile temizledikten sonra yüzünüze tekrar yıkamanıza gerek kalmıyor. Öyle yağlı yada kirli bir his bırakmayışı güzel. Ayrıca cildi kurutmuyorda.. 


                 

Gelelim bende ki eksilerine :)
Öncelikle ürünün açıklamasında makyajı tek bir hareketle çıkartabileceğini söylüyordu. Yüzümde ki fondöteni 4 pamukla temizledikten sonra anca çıkarabildim. Buyrun resime 


2. silme

3.silme
Ayrıca gözlerim de uyguladığım zaman yanma hissi yaşadım. Gözümde kullandığım ürünler suya dayanıklı olmamasına rağmen uzun bir süre uğraşla çıkartabildim. Ve ve veee gözümü temizlerken kirpiğimde dökülme problemi yarattı ve bu anda benim için bitti. Buyrun sizin için resimledim hepsini :)


                                           

Artık bu ürünü makyajımı bir temizleyici ile temizledikten sonra kalıntıları son aşamada almak adına kullanabilirim. Sonuç olarak tekrar tercih etmeyeceğim ürün oldu kendisi. Ama merak edenler tabi ki denemeliler. Her ciltte aynı sorunları yaratacak diye bir şey yok. Ben bir blogger olarak size burada yalandan da övedebilirdim ama benim bir kazancım olmadığı için öyle bir kaygım yok. Kötü yanlarını size fotoğraflarla birlikte anlatmaya çalıştım. Merak edenler için İndirimsiz fiyatı 16 TL . Ancak Watsons indirimi ile ürünü 11.90 TL aldım. 
Bir de şöyle bir şey de söylemek istiyorum. Ürünün ömrü 6 ay. Eğer elinizde çok fazla ürün varsa önce onları bitirin sonra bu ürünü şans vermenizi tavsiye ederim. 

Yazımı okuduktan sonra bloğuma takibe alırsanız beni çok mutlu edersiniz. Teşekkür ederim :)

İyi günler.













  • Share:

You Might Also Like

7 yorum

  1. Merhaba! Çok işime yarayan bir yazı yazmışsınız çünkü bu ürünü almak üzereydim :) Kirpik dökülmesi dendi mi orada bir dururum. En nefret ettiğim olay kendisi, iyi ki blogunuza denk gelmişim :) Takipçiniz oldum.

    Bana da beklerim :) http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaraması en güzel olanı :) Ben de pamukta kirpiklerimi görünce hemen fotoğrafladım bu bence de dikkat edilmesi gereken bir durum.

      Sil
  2. instagram:rekaevrem takipteyim :) ins bana cikar

    YanıtlaSil
  3. Özlem'cim güzel incelemen için çok teşekkürle. Gözleri yakması kötü olmuş, Bioderma nın o yönünü seviyordum ben, demek ki yola bioderma ile devam etmeli ^^
    Sevgiler,
    Seda

    YanıtlaSil
  4. Gfc den ve instagramdan nilay usta olarak takipteyim umarim bna cikar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...