Rimmel ScandaleEyes Rockin Curves Mascara

11 Şubat

Herkese Merhaba :)

Bugün blogger buluşmamızda sponsor olan Watsons 'un hazırladığı kutunun içinden çıkan Rimmel ScandaleEyes Rockin Curves Mascara ' dan bahsetmek istiyorum. Rimmelin bu maskarası var olan ScandaleEyes serisinin yeni ürünü.

                                  


Bu mascarayı kısa bir zamandır kullanıyorum fakat etkisini çok beğendiğim için çok zaman geçmeden hemen yazıp size göstermek istedim. Hemen ambalajı ile başlamak istiyorum.Ürünün ambalajı çok şık yılan derisi deseninde ellediğinizde de bunu hissedebiliyorsunuz. Bu rimeli tek kat sürdüğünüz de çok doğal bir görüntü elde etmiş oluyorsunuz ki bunu fotoğraflarla yazının sonunda göstermeye çalışacağım. İkinci katını da sürebilirsiniz herhangi bir topaklanma yapmıyor böylece daha yoğun bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Fotoğrafta gördüğünüz tek kat uygulamadır ve herkesin kirpik yapısı farklı olduğundan aynı etkiyi göstermeyebilir. Buluşma akma pul pul olma gibi problemleri ile karşılaşmadım. Kirpiklerimi çok güzel uzattı ve çok hafif de hacim verdi tabi ağırlık yapmadan.



Fırçanın tasarımı diğer kullandığınız mascaralara göre değişik gelebilir fakat çok hoş ve güzel. Bu sayede en kısa kirpiklere bile ulaşıp hacim verebiliyorsunuz. Kalıcılık konusunda iyi. Çıkarmaya gelince zor çıkan bir mascara değil çok rahat silinebiliyor.


Burdan Watsons ' a çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir rimel ile bizi tanıştırdığı için ben tek kelime ile bayıldım. Kirpiklerim çok kısa değildir normalde de ama uzatmasını hacim vermesini çok sevdim. Bittikçe alacağım ürünler arasına girdi kendisi.

Merak edenler Watsons mağazalarında Rimmel standlarında bulabilirler.

Yazıyı okuduktan sonra bloğu takibe almayı unutmayın ;)

  • Share:

You Might Also Like

5 yorum

  1. Bende bir kere kullandım benimde ilk izlenimim güzel oldu şimdiden sevdiğim ürünler arasına girdi :) güle güle kullanalım ;)

    YanıtlaSil
  2. Benim kirpiklerim kısa ve kıvrık değil hiç bir rimel uzatmıyor.onerebileceginiz birseyler varsa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm instagramdan cevap verdiğim sendin herhalde cevabı alan sen değilsen yazabilirim :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...