Alışveriş Postu ( 17. o4. 2o14 )

19 Nisan

Merhabalar :)

Size son zamanlar yaptığım alışverişlerden ve indirimlerden kısaca bahsetmek istedim. Hadi başlayalım :)

Yves Rocher Mağazalarında çoğu üründe %30 indirim vardı. Dün resimde gördüğünüz saç kremin yazısını paylaşmıştım ve çok çok sevdiğimi de belirtmiştim. Hazır indirim varken aldım bir de yanında yüz peeling hediye verdiler. Saç kreminin normal fiyatı 17 küsürdü ben ikisini sadece 12 küsür tl 'ye almış oldum. Sizde merak ediyorsanız vakit kaybetmeden Yves Rocher mağazasına koşmalısınız :)


Yves Rocher mağazasından alıp sizi Watsons 'a götürüyorum :) Rimmel Kaş kalemim bitmek üzere iken hemen yenisini aldım ayrıca AXE 'nin erkek deodorantlarına bayılıyorum indirimde vardı hemen babama aldım.
Bu iki ürünü de 16 Tl ye aldım.


Ve sıra Gratise geldi. Dove deodorant bu kokusuna bayılıyorum. Yaz yaklaşıyorsa deodorantları fazla fazla yedekleme zamanı gelmiş demektir. Bu deodorant kesinlikle öneririm. Gratisin burun bantlarını çok önceden kullanıyorum yeniden aldım. Bu ikisini Gratis kartı çıkarmak için almıştım. Fiyatlarını hatırlamıyorum :)


Emily göz kalemlerini ilk defa kullanışım olucak. Herkes çok övüyordu bende denemek için 3 rengine sanş verdim. Yakında yorumlarım blogda olur. Tek fiyatı 2.25 TL 


Ve son olarak Koton mağazasında yazımı bitiriyorum. Bu ayakkabıları çok beğendim ve 60 TL gibi bir fiyata aldım. Sizde beğendiyseniz Koton mağazalarında bulabilirsiniz.


  İyi günler :)

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...