H&M Çift Taraflı Makyaj Fırçası

08 Nisan

Merhabalar :)

H&M mağazalarında bulunan makyaj ürünleri çoğumuzun dikkatini çekiyordur kesin. Hem uygun fiyatlı oluşu hemde ambalajlarının güzelliği ile benim direk ilgi odağım oluyor. Mağazaya girer girmez kıyafet yerine önce makyaj ürünlerinin olduğu standa bakıp ondan sonra kıyafetlere bakıyorum :)

                                 



Bugünde size bir fırça almak isterseniz direk almanız gereken bir fırçadan bahsedeceğim hem de çok uygun fiyata :)

H&M bu fırçası 2 taraflı.Dış görünüşü fazla şık. Her iki tarafı da yapay ve aşırı yumuşak kıllardan oluşuyor. Kıl yoğunlukları normal ne çok az ne çok yoğun. Bir tarafı ile allık yada pudra sürerken kullanabiliyorsanız diğer tarafı ile de fondöten sürerken kullanabiliyorsunuz. Kısacası tek ürün çok işlev denilebilir.

Allık yada pudra sürülüşünde kullanılan kısım gayet güzel. Allık sürümü için ideal. Çok büyük allık fırçalarını zaten sevmem bu fırça ile tam elmacık kemiklerime rahatlıkla sürebiliyorum. Pudra performansı allık uygulamasına göre daha düşük.


                           

Benim için fondöten ucu daha başarılı. Fırçanın bu kısmı ile fondötenimi çok güzel şekilde uygulayabiliyorum. Yalnız bazen fırça izleri kalabiliyor bunun için fondöteni sürdükten sonra en son elimle iyice dağıtıyorum.


                            

Size fotoğraflarda temiz halini gösteremesem de aldığımdan beri 2-3 defa yıkadım ve tek bir kıl bile dökmedi. Baya dayanacak gibi gözüküyor ama bakalım.. Fiyatına gelince aşırı uygun 14.95 TL :)
Fiyatına göre performansı 10 üzerinden 10 direk. Bulmanız biraz zor olacak ama gördüğünüz yerde atın sepete :)

Yazımı okuduktan sonra bloğumu sağ tarafta bulunan butona tıklayarak takibe alırsanız beni çok mutlu edersiniz.
                                          

İyi günler :)

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Ankamall hm de yoktu :/ ihtiyacım var halbuki uygun fiyata :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...