Flormar ~ Color Madness Collection

27 Mayıs

COLOR MADNESS COLLECTION İLE ruhundaki renkleri özgür bırak

Color Madness Collection; çarpıcı renkler, cesur bakışlar, büyüleyici dudaklar ve çılgın takma kirpiklerle bu yaz ruhunuzdaki renkleri özgür bırakmaya çağırıyor...




Color Madness Collection, geniş ürün yelpazesi ile yaz makyaj trendlerini beğeninize sunuyor. Terracotta far, renkli maskara, sezon modası lipstick, çılgın takma kirpiklerle hem renkli olacak, hem de yaz makyaj trendlerini kolaylıkla uygulamanın tadına varacaksınız.


Bu sezon sıkça karşımıza çıkan renkli farlar Color Madness koleksiyonunda on iki benzersiz rengi ile karşınıza çıkıyor.  Color Madness’ın yeni jenerasyon iki renkli terracotta farları ile renkli bakışlar yaratmaya hazır olun! Islak ve kuru kullanımı ile göz makyajına renklilik getiren Fusion Baked Eyeshadow’ları koleksiyon ürünü Double Eyeshadow Applicator ile kolayca uygulayabilir, göz makyajınızda profesyonel bir görünüm yaratabilirsiniz. Aplikatörün düz ucu ıslak veya kuru kullanım için oval kısmı ise kompakt göz farı uygulamalarınızda yardımcı olacaktır.





Crazy Looks Mascaralar ile yaz gecelerine hazır mısınız? Canlı renklerden oluşan Crazy Look Mascaralar;  turuncu, açık mavi, saks mavisi, sarı, siyah ve pembe renkleri ile kirpiklerinize renk katarken, yenilikçi tarzın ile tüm bakışları üzerine çekecek.











Kullanım kolaylığı ile yeni trend kalem rujların en güzel örneği olan Twist up Lipstick’ler kremsi, parlak dokusu, oniki farklı renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Asansörlü ambalajı ile pratik kullanım sağlarken, nemlendirici ve gelişmiş formülü ile dudaklarınızı besliyor. Yazın canlı renklerini dudaklarınıza taşıyacak Twist up Lipstick’lerden bir tanesi mutlaka bu yaz sizin vazgeçilmeziniz olacak.  


Cesur kadınlar için tasarlanmış koleksiyonun en dikkat çekici ürünü olan takma kirpikler içinizdeki renkleri özgür bırakmanız için bir fırsat sunuyor. Üç farklı tasarımı ile özel parti ve gecelerde  kullanabileceğiniz kirpikler ile içinizdeki çılgınlığa siz de ayak uydurun.








Unutma ruhundaki renkler özgür kalınca hayat daha güzel...

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...