Türkiye'nin İlk Ev & Dekorasyon Alışveriş Sitesi - evmanya.com

06 Şubat

Merhabalar 

Ev dekorasyonu biz kadınların her zaman ilgisini çekmiştir. Yaşadığımız alanları sürekli değiştirmeyi çok severiz.Her zaman ev dekorasyonu modasını takip eder ona göre evimizi şekillendirmeyi severiz. Dekorasyonda ne kadar moda desekte insanların zevkleri ve imkanları aslında daha ön planda yer alır. Bu yüzden gittiğimiz mağazalarda çok çeşit olmasını isteriz. Herkesin zevkine rengine uygun olarak.

Ama artık Evmanya sayesinde mağaza mağaza gezmenize gerek kalmıyor. Evmanya ' da evimizin tüm ihtiyaçlarını bulabilirsiniz. Evinizin her odası için çok güzel parçalar, ürünler bulabilirsiniz.Hepside son moda ve çok güzel. 
Evmanya ' dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz geri iade imkanları mevcut.

Sitede hoşuma giden noktalardan bahsetmek gerekirse; sitede kategoriler çok güzel düzenlenmiş. 
Yeni kampanyalar
İndirimdekiler
Hediyeli ürünler
 şeklinde kategorilere bayıldım. Ayrıca ' Odalar ' kısmından hangi odanıza ne almak istiyorsanız zorluk çekmeden oradan seçebilirsiniz.

Evmanya çeşitli sosyal medya hesaplarından takip ederek yada sitede E-postanızı girerek mail yolu ile son dekorasyon trendlerinden haberdar olabilirsiniz.

Ayrıca Evmanya E-Dergisi de bulunuyor. Şu anda 36. sayısı çıkmış bulunmakta. Ev dekorasyonlarını sürekli takip edenler, merak edenler dergiyi takip edebilirler. Dergiyi takip ederek bir sürü ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz, son modayı kolaylıkla takip edebilirsiniz. 

Benim en büyük sorunum kendi odamda ki makyaj ve takılarımın düzenini oluşturmak. Makyaj malzemelerimi düzenledim sayılır.Her zaman aklıma başka bişey geliyor yada yeni şeyler görüyorum ve sürekli değiştiriyorum. Ama baya baya düzene girdi. Şimdi sıra takılarıma geldi. 
Takılar çok çeşitli olduğu için düzene sokmak baya zor oluyor. Kolyeler, yüzükler, küpeler, broşlar daha neler neler :) Bunlar için dediğim gibi arayışa girdim.Bunun için internette gezinirken Evmanya da ki takı dolapları gözüme çarptı. Site birden fazla takı dolabı çeşidi bulunuyor. 
İsterseniz aynalı isterseniz değil. 
İsterseniz küçük isterseniz büyük. 
İsterseniz duvara asmalı isterseniz masaya koymalık.
İstediğiniz fiyat aralığında da bulmanız mevcut. Her bütçeye hitap edebiliyor. 

Sizde takı dolabı arayışında iseniz http://www.evmanya.com/ bakmanızı tavsiye ederim. 
Unutmayın düzen en önemli şey ! İhtiyacınız olduğunuz da zaman kaybı olmadan aradığınızı bu düzen sayesinde hemen bulabilirsiniz. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...