Flormar Back to School Koleksiyonu #b2sflormar | Makyaj Ürünleri

19 Eylül

Herkese merhaba!
Kısa zaman önce Flormar yeni koleksiyonu olan Back to School'u tanıttı. Koleksiyondan ürünleri deneyimleyip yorumlamam için bana da gönderildi. Paket ilk geldiğinde sizlerle sosyal medya hesaplarımda paylaşmıştım. Paylaşımlardan fazlaca ekran görüntüsü ve sorun alınca bende bugün koleksiyonda ki makyaj ürünlerini hakkında yorumlarımı sizlerle ile paylaşmak istedim. Şimdiden keyifli okumalar..




Öncelikle koleksiyon doğal makyaja yönelik! Koleksiyonda 2 adet ten ürünü, 2 adet maskara ve 2 adette dudak ürünü bulunuyor. Ambalajları herkesin kalbini çalmıştır zaten! Benim ev sevdiğim renk olan mavi renginde, ekose desenli ve kalem şeklinde ambalajları bulunuyor.
Flormar okula giden genç kızların sorunlarına çözüm olarak bu seriyi üretmiş. Renkli lip balmlar, şeffaf maskara ve oldukça doğal duran ten ürünleri bulunuyor. Kısacası seride ki kozmetik ürünlerini kullanarak oldukça doğal duran, göze batmayan cildinize sağlıklı görünüm veren makyaj yapmanız mümkün. Gelelim seride ki kozmetik ürünlerini tek tek incelemeye:



Anti-Blemish BB Krem: Bu krem Sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı bir BB krem. Oldukça hafif yapısı ve orta kapatıcılığı var. İçeriği sayesinde gün boyu cildinizi rahatlatmayı, nemlendirmeyi, bakım yapmayı ve fazla yağı kontrol altına almayı vaad ediyor. Sivilcelenmeye meyilli bir cildim olduğu için geldiği ilk günden beri seriden en merak ettiğim ürün bu olmuştu ve hemen kullanmaya başlamıştım. Oil Free (yağsız) yapısı olmasından dolayı en sevdiğim yanı olmuştu. Uygulama sonrası gün boyu evet cildinizde kalıyor. Yağlanmayı kontrol altına alma vaadini tüm gün yerine getiriyor diyemem ama bu süre diğer BB kremlere göre kesinlikle daha uzun oluyor. Kullandığım süre boyunca cildimde ekstra bir sivilcelenme yapmadı. Severek kullanmaya devam ediyorum. 3 renk seçeneği mevcut ve fiyatı 24,90 TL (35ml) 


ANTI-BLEMISH BB CREAM ( #002 LIGHT MEDIUM )

Blur Effect BB Krem: Seride ki diğer ten ürünü de kusurları belirsizleştiren pürüzsüz ve mat görünüm vermeyi vaad eden bir BB krem. Bu kremi de diğer BB krem ile dönüşümlü kullandım. Uyguladıktan sonra hem cildinizin pürüzsüz, mat görünmesini sağlıyor hemde aydınlık, sağlıklı bir görünüm bırakıyor. Cildinizi kurutmadna mat görünüm vermesi benim sevdiğim bir yanı oldu. Diğer sevdiğim yanı ise SPF 30 koruma içermesi. Diğer BB krem gibi yüksek bir kapatıcılık beklemeyin. 3 renk seçeneği mevcut ve fiyatı 24,90 TL (35ml) 

BLUR EFFECT BB CREAM ( #002 LIGHT MEDIUM )

Volume Essentials Maskara: Bu maskaraların 2 rengi bulunuyor, siyah ve transparan (şeffaf). Bu maskara kirpikleri tek tek ayırarak orta derece de bir hacim veriyor. Günlük kullanım için siyah olanı ideal buluyorum. İçeriğinde yer alan zeytinyağının nemlendirici etkisi ile kirpikler parlak, canlı ve sağlıklı görünüm vermeyi vaad ediyor. Şeffaf renkli maskara da bu seride en merak ettiğim 2. ürün olmuştu! Bazen maskara sürmeden upuzun hacimli olan kirpiklere çok özenirim. Bu maskara ile sizde bu görünümü elde edebilirsiniz, hemde okula giden genç kızlar için oldukça kurtarıcı bir ürün olmuş diye düşünüyorum :) Maskaraların fiyatı da 24,90 TL. 





VOLUME ESSENTIALS MASCARA | 001 BLACK 
VOLUME ESSENTIALS MASCARA | 002 TRANSPARENT
VOLUME ESSENTIALS MASCARA UYGULANMIŞ HALİ | 001 BLACK  
Match Butter Lip Tint: Dudak ürünlerinde bu seri de dudaklarda canlı ve doğal görünüm vermeyi vaad ediyor. Yapıları kremsi. Pigmentasyonları orta bu yüzden dudakları hafif renklendirirken doğal bir görünüm veriyor. Mat bitişli değiller ama lipgloss gibi parlak parlak da değiller. Yapışkanlık hissi bırakmıyorlar. İçeriğindeki Kakao ve Shea Butter formülü ile dudağı uzun süre nemli tutmayı ve orkide çiçeklerinin özleri ile zenginleştirilmiş formülü ie de dudaklarda rahatlık hissi bırakmayı vaad ediyor. 3 çeşit rengi bulunuyor. (pembe, nude ve bordo) Kalıcılıkları orta. Fiyatları ise 16,90 TL.







Nude-Pembe olan renk | COTTON CANDY 001
Morumsu olan renk | MULBERRY 003

Match BB Lip Balm: Bu ürün ise tek renk.  Kişiye özel, dudak pH seviyesine göre değişkenlik göstererek renk veriyor. Zengin yağ içeriği sayesinde dudaklara bakım yapmayı ve uzun süre nemli kalmasını sağlamayı vaad ediyor. Bunu yaparken de hafif renk vererek dudaklarınızın canlı ve sağlıklı durmasını sağlıyor. İlk ürünü açtığımda bu çok pembe kullanamam desemde uyguladıktan sonra ne kadar doğal durduğunu anladım aşağıda ki fotoğrafta da size duruşunu göstermeye çalıştım. Bu ürünün fiyatı da 14,90 TL. 





MATCH BB LIP BALM
Başta dediğim gibi seri doğal makyajı sevenlere yönelik. Genel olarak BB kremler doğal bitişli, karma ve yağlı ciltlere daha yönelik. Kapatmak istediğiniz yerlere kapatıcı uygulayarak üstüne BB kremlerden uyguladığınız takdirde günlük kullanıma oldukça uygun. Dudak ürünleri hafif renk veren, doğal bitiş sağlayan ve parlak görünüm bırakan ürünler. Bu arada kokuları da müthiş, tam yemelik :) Makyaj yapmadan kirpiklerin uzun ve hacimli görünmesini isteyenler de mutlaka transparan maskaraya bakmasını öneririm :)

Seri de ki cilt bakım ürünleri de en kısa zamanda deneyimleyip yorumlarımı sizinle paylaşacağım. Kozmetik ürünlerini nasıl buldunuz, yorumlarınızı yazının sonuna bırakabilirsiniz :)

Flormar Back to School Koleksiyonu'nda ki ürünlere Flormar mağazalarında ve web sitesinden online alışveriş yaparak ulaşabilirsiniz.


Sevgilerimle..



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...