Burgazadayı Birde Kışın Görün! Pyrgos Hotel'de Haftasonu Tatili

27 Ocak

Herkese merhaba!
Geçtiğimiz haftalarda kız kıza bir haftasonu tatili yapmak istedik. Yazın Burgazada'nın çok güzel olduğunu biliyorduk birde kışın nasıl olduğunu merak ettik, biraz araştırma yaptıktan sonra Pyrgos Hotel'e rezervasyon yaptırdık ve cumartesiden adaya doğru gittik.  

Pyrgos Hotel Dış Görünüşü

Hotel iskelede indikten sonra yürüme mesafesinde ve yürüyerek 10 dk bulmuyor. Hotel öyle bir konumda ki ön tarafı denize sıfır arka tarafı yeşilin içerisinde! Deniz kenarında bulunan şirin küçük butik hotelden yazın resmen bir dakika bile sürmeyen bir yürüme mesafesinden hemen denize girebilirsiniz. Biz şimdiden kızlarla yaz için plan yapmaya başladık bile :)
Yazın Pyrgos Hotel'den Görüntü
Odaların da müthiş deniz manzaralı olması müthişti. Biz kılın gitmeyi tercih ettiğimiz için ada hem sakin hemde biraz soğuktu böyle olunca zamanın bir kısmını odada ısınmak için geçirebiliyorsunuz. Böyle bir manzarada ısınmak ve dinlenmek gerçekten harikaydı, insanın perdeyi kapatası gelmiyordu. 

Kaldığımız Odamız
Otel işletmesi de çok güzel şekilde yapılıyor. Çok iç içe bir ortam. Otel sahibi Metin Bey ve çalışanları bizi çok güzel bir şekilde karşılayıp misafir ettiler. O yediğimiz mezelerin, balıkların tadı hala damağımda! Bir de manzaraya karşı içilen keyif kahvelerin :)


Yoğun iş temposu, stres ve koşturmadan sıkılan, kendine zaman ayırmak isteyen herkesin kaçış yeri olarak bilinen Burgazada, yeşilin ve mavinin her tonunu görmenin mümkün olduğu, sessiz ve gürültüden uzak bir tatil yapmak isteyenlere tavsiye edebileceğim bir mekan! Pyrgos Hotel yılın 12 ayı da hizmet veriyor. Detaylı bilgileri web sitelerinden alabilirsiniz.

Bu arada böyle eşsiz bir manzarayı bulmuşken otel de bir sürü çekim gerçekleştirdik arkadaşlarım ile birlikte. Bunları instagram üzerinden #4Blogger1Arada ve #adadabirkisgunu hashtagleri üzerinden takip edebilirsiniz.




Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...