maybelline color tattoo | creme de nude

11 Ocak

Herkese merhaba!
Neredeyse 1 aydır bloga yazı giremiyordum. Hayatımda bazı şeyler istediğim gibi gitmediği için keyfim hiç yerinde değildi. Kendimde bloga yazı girecek enerjiyi bile bulamıyordum. Ama bugün oturdum, yazmanın beni biraz daha iyi yapabileceğini düşünüp uzun zamandır severek kullandığım bir üründen sizlere bahsetmek istedim. 
Makyaj ürünlerine düşkün olanlar bilir Maybelline markasının birden fazla ürünü maalesef ülkemizde yok. Ama yavaş yavaş çoğu ürünleri gelmeye başlıyor. Onlardan beni en çok mutlu edenlerinden biri de Maybelline Color Tattoo 'ların mat yapıda olan serisinden birden fazla renk seçeneği geçtiğimiz aylarda ülkemize geldi. Tabi bende hemen merak ettiğim rengi olan Creme de Nude rengini aldım. Yazının devamında da yorumlarımı sizinle paylaştım, keyifli okumalar..


Creme de Nude rengi,
Mat yapıda ten rengi bir far. Göz kapağında ki renk eşitsizliğini ve damarlı görünümü kapatmada en büyük yardımcılardan! Ürün kremsi yapıda kolaylıkla sürülebiliyor.
Ten rengi farlar aynı zamanda far bazı olarakta görev gördüğü için bu ürünü de far bazı olarak kullanabilirsiniz. Kremsi yapıda ki ürünü far uygulamanızdan önce sürüp güzelce dağıttıktan sonra farınızı uygulayabilirsiniz. Böylelikle hem göz kapağınız da ki renk eşitsizliğini giderecek, hem farınızın kalıcılığını arttıracak, hemde farınızın renginin daha da belli olmasına yardımcı olacak.


Aynı zamanda da bu ürün Mac Paint Potlara muadil olarak gösteriliyor. Mac ürünlerine o kadar çok para vermek istemeyenler için maybelline color tattoo creme de nude rengi iyi bir alternatif olabilir.
Sarı alt tonlu yapısı var. Tüm göz kapaklarınıza ve kaş altınıza uyguladığınızda çok güzel renk eşitliyor. Far kullanmayı sevmeyenler için bile kurtarıcı bir ürün olduğunu düşünüyorum.


Bu ürünün bir eksi noktasına da değinmek istiyorum.
Göz kapağınızda olan kuruluktan dolayı pul pul bir görünüm varsa bunu daha da ön plana çıkarabiliyor. Bunun için öncesinde göz kapaklarınızı hafif bir nemlendirme uygulayarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Benim gibi yağlı göz kapaklarına sahip olanlar bilir kalıcı farları bulmak her zaman kolay olmuyor. Maybelline color tattoo'lar ise kalıcılıkları ile benden tam not alan ürünler oldu! Bu arada ben en iyi sonucu parmaklarım ile uyguladığımda alıyorum.

Şu an sanırım indirimsiz fiyatının 22 TL gibi bir fiyatı olması lazım indirim zamanına denk gelirseniz ki sevgililer günü geliyor o zamanlarda da kozmetik marketlerde çeşitli indirimler oluyor daha uygun fiyata alabilirsiniz, ki bence alın elinizin altında bulunması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. 

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...