Kenzo | Flower By Kenzo Eau De Lumiere

27 Nisan

Herkese merhaba!
Baharın gelmesi, havaların ısınması ile birlikte nasıl kışlık kıyafetleri kaldırıyorsam parfüm içinde aynısını yapıyorum. Kışlık kokuları bir kenara kaldırıp daha bahara yakışır çiçeksi kokuları çıkarıyorum yada alıyorum. Flower By Kenzo Eau De Lumiere' de Mart ayından beri ülkemizde satışa çıkan Kenzo ailesine katılan yeni bir koku..



Öncelikle şişe tasarımından bahsetmek gerekirse uzun ince ikonikleşen Kenzo'nun cam şişesinde. Bende ki 50 ml olan boyutu. 
Üzerinde şişe boyunca çiçek simgesi bulunuyor. Benim sevdiğim tarzda sade ve şık, masanızda koyduğunuzda çok güzel duran ama çanta da taşımaya çok uygun olmayan bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum.


Işığın kokusu olarak tanıtılan; bahara yakışan taze, soft ve çiçeksi koku olan Flower By Kenzo Eau de Lumiere için en güçlü 2 kadınsal nota ön plana çıkartılmış; Yasemin çiçeği ve Bulgar gülü. 
Bulgar Gülü kokunun kalp noktasında yer alıyor. Parfümün kalbini oluşturan Bulgar gülü, Bulgaristan’ın gül vadilerinde yetişiyor.
Genel olarak diğer notalarından bahsetmek gerekirse: 
Yasemin,Bulgar Gülü,Bergamot,Beyaz Misk notalarından oluşuyor.


Cildinize sıktıktan neredeyse yarım saat sonra teninize oturuyor ve kalıcılığı yaklaşık 4-5 saat sürüyor. Yaz sıcaklarında tabi ki terleme ile bu kalıcılık biraz daha düşebilir gün içerisinde tazeleme gerekecektir.


 Flower By Kenzo Eau De Lumiere 'nin 50 ml fiyatının indirimsiz hali 280 TL gibi bir fiyatı var. Online satış sitelerinde yada mağazalarda indirimlere denk geldiğinizde daha uygun fiyata alabilirsiniz. 
Bahara yakışır çiçeksi bir koku arayışında iseniz bakmanızı tavsiye ederim!


Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...