Flormar'dan Yeni “Bath & Body” Koleksiyonu

16 Temmuz

Herkese merhaba!
Geçtiğimiz günler Flormar yepyeni serisini satışa çıkardı. Bu seri biraz beklenenlerin dışında yani kozmetik üzerine değil banyo ve vücut bakımı üzerine olan “Bath& Body” Koleksiyonu oldu. Aslında Flormar belki de diğer serilerinde vücut spreylerine yada parfümlerine yer vererek bizi böyle bir seriye hazırladılar.


Yaz aylarında güneş ışınlarının etkisiyle cildiniz nemini kaybeder ve cildinizi nemlendirirken aynı zamanda mis gibi yaz meyvelerinin kokularını hissetmeniz için Flormar’dan yepyeni bir koleksiyon geldi!
"Bath & Body"

Yaza yakışan kokuların olduğu koleksiyonda Mixed Berries (Çilek ile Vişne kokularını içeren meyvemsi bir koku), Cream Coconut (Hindistan Cevizi), Cotton Candy & Vanilla (Tatlı Vanilya), Fresh Citrus(Turunçgil esaslı bir koku) ve Juicy Mango(Zengin Mango Özü ağırlıklı bir koku) olmak üzere beş farklı koku seçeneği bulunuyor. 
Bu taze yaz kokularının bulunduğu koleksiyonda el kremi, mini el kremi, vücut losyonu, duş jeli ve vücut spreyi olmak üzere vücut bakımı üzerine geniş ürün yelpazesi ile günlük bakımı keyifli ve misss kokulu hale getiriyor.

Seriden elimde Cotton Candy & Vanilla (Tatlı Vanilya) kokulu olan serisi var. Vanilya kokusu aşığıyım! Kışın sadece vanilya kokusu kullanıyorum diyebilirim. Ama yazın ağır geldiği için kullanamıyordum. Bu seri yazında vanilya kokusu sevenler düşünülerek çıkarılmış bence. Tatlı mı tatlı bir vanilya kokulu seri geliştirmişler.


Cotton Candy & Vanilla Body Mist 'in içeriğinde shea yağının içerisinde bulunan A ve E vitamini bulunuyor bu sayede vücudu yatıştırıyor, besliyor ve nemlendiriyor. Aynı zamanda vücutta miss bir tatlı vanilya kokusu bırakıyor. Seride en sevdiğim ürünlerden oldu kendisi!
200 ml ve fiyatı 19,90 TL

 Cotton Candy & Vanilla El Kremi ile Mini El kremi; Bu serinin el kremleri ile ellerinizi nemlendirirken miss gibi tatlı vanilya kokusunun da olmasını sağlayabilirsiniz. Shea yağı, gliserin, A ve E vitamini ile zenginleştirilmiş içeriği ile ellerinizin uzun süre nemli kalmasına ve yumuşacık hissin uzun süre olmasına yardımcı oluyor. Mini tüpte olanı pratik olduğundan çantada rahatlıkla taşınabildiğinden ayrı sevdim!
75 ml el kreminin fiyatı 9,90 TL
30 ml el kreminin fiyatı 4,99 TL


Cotton Candy & Vanilla Duş Jeli’in serinin genel olarak içerdiği A ve E vitamini sayesinde cildi yatıştırma, rahatlatma etkisi bulunuyor ve pürüzsüz bir etki bırakıyor. Güzel köpürüyor, güzel temizliyor ve misss gibi o kokusunu teninizde bırakıyor. Ama bu kalıcılık çok uzun değil anca aynı serinin vücut losyonunu kullanırsanız kalıcılığı daha fazla oluyor diyebilirim.
350 ml ürünün fiyatı 9,99 TL


Duş jeli ile cildinizi temizledikten sonra cildinizi hem neme doyurmak için hemde o miss kokunun kalıcılığını arttırmak için bu aşama en önemlisi! Seri de ki favori ikinci ürünüm diyebilirim. Vücutta bıraktığı hissi sevdim. Hele de üstüne vücut spreyini sıktım mı uzun süre tatlı vanilya kokusu tenimden gitmiyor..
300 ml ürünün fiyatı 14,99 TL


Yazının en başında da dediğim gibi Flomar için alışılmışın dışında bir seri oldu ve bizleri de şaşırttı. Koleksiyonda bakım üzerine birçok ürün grubu bulunuyor. Benim yorumlarımı bu yazımda sizlerle paylaşmak ve fikir olmasını istedim.


Flormar'ın diğer serileri yada ürünleri hakkında yazdığım diğer yazılarım:




Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...