Yves Rocher Bitkisel İçerikli Saç Bakım Ürünleri | Yağlı Saçlar - Yıpranmış Saçlar - Detoks Etkili Şampunlar, Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi

07 Ekim

Merhaba,

Bitkisel içerikli saç bakım ürünleri her zaman daha fazla ilgimi çekmiştir. Genel olarakta ilginin bu yönde olduğunu düşünüyorum. Bugün yazımda da uzun zamandır kullandığım Yves Rocher markasının saç bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum.



Yves Rocher markasının saç bakım ürünleri genel olarak;
Dermatolojik kontrol altında test edilmiş.
Ürünler bitkisel içeriğe sahip.
Silikon içermiyor.
Doğada kolay çözünebilen formüle sahip.
Şişesinde %100 geri dönüştürülmüş plastik kullanılmış.
Kokuları genel olarak tamda bitkisel ürün gibi kokuyor. Saçları temizlemesi gayet güzel.
Ürünlerden çok az miktarda alıp uygulamanız yeterlidir. Çok yoğun yapıya sahip ürünler.
Ayrıca şampuanların yeni formülüne eklenen Agav ile de saç derisinde oluşan olumsuzlukların etkisi azalması sağlanmakta. Saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırıp beslenmiş saç köklerinin oluşmasını sağlıyor.




Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı Şampuan: Yağlı saçlar için özel olarak geliştirilmiş bu şampuan, saçlardaki yağı kontrol altına alarak  yağlanma problemlerinde etkilidir. İçerisinde ki Organik Isırgan Otunun etkisiyle yağlı saçları kökten uca temizlerken saç derinizi besler, daha sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Saç derisinde üretilen yağ miktarını dengelemeye yardımcıdır. 

Benim saçlarım aşırı yağlanan bir yapıya sahip bu şampuanla çok rahat bir günü bitirebildim. İkinci güne eğer yıkamazsam öğlene doğru ağırlaşmaya başladı.

Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan: Çevresel faktörlerden, boyadan ve ısıdan dolayı yıpranan saçlar için geliştirilen bir seri. Formülünde yer alan Organik Jojoba Yağı, saç tellerinin kendini onarmasını sağlar, saça kaybettiği nemini geri kazandırır. Nemini kazanan saçlar daha sağlıklı, canlı görünür bu sayede kırılmalarda azalmış oluyor. Genel olarak memnun olduğum bir seri oldu. Kullandıktan sonra saç uçlarıma etki eden bakım farkedilir düzeyde oldu.


Detoks Etkili Şampuan: Ürün içeriğinde s
uyu arındırma özelliğine sahip Moringa çekirdeği özü, dış etkenler nedeniyle yıpranmış saçların tekrar canlanmasını sağlar. Böylelikle saçlara hemen hafiflik ve parlaklık kazandırmayı vaad ediyor. Detox etkisiyle dış etkenlerin neden olduğu kirliliği %94 oranında saçtan arındırıyor. Saç diplerinde biriken yağı, kiri, kalıntıları güzelce temizlediği için saç hem hafifliyor hemde aslında daha geç yağlanıyor. Sanırım bundan dolayı en çok sevdiğim şampuanların arasına girdiğini söyleyebilirim.


Şampuanların indirimsiz fiyatı 37,90 TL olmaktadır. İndirimlerde denk gelirseniz daha uyguna da alabilirsiniz.





Benim duş ritüelimde olmazsa olmazların arasında saç kremi yer alır. Son zamanlarda da yine Yves Rocher'ın Boyalı Saçlar için Renk Koruyucu Saç Kremi'ni kullanıyorum.


Boyalı Saçlar için Renk Koruyucu Saç Kremi:

Saçlarımı ne kadar kestirsemde uçlarda eskiden kalma ombre sarılarım kaldı. Onların daha kırık ve mat gözükmemesi için bu ürünü kullanmaya başladım. İçerisinde yer alan acai üzümünün yüksek anti oksidan etkili olmakla beraber saçın renginin ve parlaklığının daha uzun süre kalıcı olmasını sağlamayı vaad ediyor. Saçı ağırlaştırmadan yumuşacık yapıyor.

Saç kremlerinin de indirimsiz fiyatı 37,90 TL olmaktadır. İndirimlerde denk gelirseniz daha uyguna da alabilirsiniz.


Online almak ve incelemek isterseniz: www.yvesrocher.com.tr

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Saç bakımı üzerine yazınızda verdiğiniz faydalı bilgiler için çok teşekkürler. Saçlarımız, boyalı da olsa boyasız da olsa mutlaka bakıma ihtiyaç duyuyor. Özellikle boyalı saçlar, ekstra bakıma ihtiyaç duyuyor. Çünkü saç zamanla boyandıkça, nemini ve canlılığını kaybedebiliyor. Bununla beraber; yıkamaya, kullanılan bakım ürünlerine, güneşe vb. etkenlere de bağlı olarak saçımızdaki boya, zamanla canlılığını yitirebiliyor. Bu konu üzerine tavsiyelerimi paylaştığım yazımı okumanız için sizinle de paylaşmayı isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/boyali-saclar-icin-bakim-onerileri/
    Keyifli okumalar dilerim.
    Sevgi ve saygılarımla…

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...