Yves Rocher Pure Light Fondöten { beige 200 }

06 Aralık

İyi günleeer :)



Bugün size Yves Rocher Pure Light Fondötenden bahsedeceğim. Bu fondöteni uzun süredir kullanıyorum. Cilde hafif duruşunu ve hafif de ışıltı vermesini seviyorum. Özellikle fondötende kapatıcılık arayanların tercih etmemesi gereken bir ürün. Çok az doğal duracak şekilde kapatılıcığı var. Kısacası BB kremlerin bir üst seviyesi denilebilir. Kapatıcılığı çok az cilde canlılık ve renk veren ürünlerden. Pompalı bir şişesi var ki bu kullanırken büyük avantaj oluyor. 2 kez pompadan sıkmanız tüm yüzünüze çok rahat yetiyor. Aşırı ekonomik bir ürün kendisi her gün kullanıyorum ve yaklaşık 3 ay gidebiliyor.  







Hafif çok güzel bir kokusu var. Akıcı bir yapısı var buda sürerken çok kolaylıkla sürebilmenizi sağlıyor. Kalıcılığı konusunda gün boyu rahatlıkla idare edebilir diyebilirim. Benim yüzümün T bölgesi yağlı gün içerisinde o bölgelerde çok daha parlama olduğu için pudra ile sabitlemem gerekebiliyor.

Üründe cildi nemlendiren Bitkisel E Vitamini içeriyor. Dermatolojik olarak test edilmiş. Paraben içermiyor zaten Yves Rocher in en sevdiğim yanı :) 


Ürün 30 ml. Fiyatı ise 59.90 TL. İndirim zamanlarını yakalarsanız daha uyguna alabilirsiniz. Genel olarak sevdiğim bir fondöten. Günlük yaşam için gayet uygun. Bittikçe tekrar alacağım ürünlerin arasında. Hafif dokulu bir fondöten arıyorsanız ve kapatıcılık özelliği ön planda değilse sizin için ideal bir fondöten.




Şimdi size fondötenin nasıl durduğunu göstermeye çalışacağım ..


hiçbir ürün yokken
Ürünün yapısı ( 1pompa basılmış hali )

Tende duruşu



  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Yves Rocher Cam şişedekini kullanıyordum ancak hafif olması dolayısya bunuda denemek istedim teşekkür ederim bilgi içerikli paylaşımın için öğle arasında gidip alacağım:) Siteni yeni keşfettim sevdim banada beklerim sevgiler http://goosestyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım onu da daha önce kullandım ama bunu daha çok sevdim inşallah senin içinde öyle olur :) hemen ziyaret ediyorum sayfanı :))

      Sil
  2. Teşekkür ederim canım :) dün gittim almaya şans o ki 200 numara begie kalmamış bugün başka bir mağazaya bakacağım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi ya canım :( umarım en kısa zamanda bulursun :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...