RIMMEL PROFESSIONAL EYEBROW PENCIL

25 Şubat

Merhabalaaar :)

Bugün ki yazımda size Rimmel'in kaş kaleminden bahsetmek istiyorum. Kaşlarım da hafif seyrektir kabul ediyorum ama öyle günlük yaşantımda aman aman kaşlarıma özen göstermem açıkcası. Fakat bir indirim zamanında Rimmelin standın da bu kaleme rastladım ve deneme şansı verdim.


                           

3 adet rengi mevcut. Bende ki rengi hazle. Fakat bana biraz açık kaldı diye düşünüyorum. Bir daha alırken diğer 2 rengi arasında iyi karar vermem lazım :)

                  Rimmel Professional Eyebrow Pencil / Карандаш для бровей Rimmel Professional


                    

Nasıl mı uyguluyorum kalemi kaşımın başından ucuna doğru aynı yönde bastırmadan hafif hafif aralarını dolduruyorum. Tek yönde hareketlerle yapmanız da fayda var yoksa kaşlarınızı çok karıştırırsınız. Sürdükten sonra da kapakta bulunan fırçası ile de güzelce dağıtıyorum. Kapağında kendine ait fırçası olması da artılarından. Yumuşak bir yapıya sahip ve pigmentasyonu da gayet iyi. Kalıcılığı ise orta. Karma ve yağlı ciltlerde kalıcılığı daha az olabiliyor.

Şimdi de sıra fotoğraflarla göstermede ..


                          

Kaşlarımın doğal hali 

                                      

Uyguladıktan sonra 

          


Kaşlarınızın boşluklarını uygun fiyatı bir kaş kalemi ile doldurmak istiyorsanız hemde doğal bir görüntü elde etmek istiyorsanız Rimmel standlarında bu kaş kalemlerine bakabilirsiniz.

Yazıyı okuduktan sonra bloğumu takibe alırsan beni çok mutlu edersin :) 

İyi günler :))

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Aynı kalemi bende keşfedenlerdenim Özlem Hanım.. sonuç çok doğal ve güzel oluyor tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...