Avon ~ Besleyici Göz Makyaj Temizleyici

02 Eylül

Yepyeni bir yazı ile karşınızdayım  :)
Avon' nun bu Göz Makyaj Temizleyicisini dolabımı temizlerken buldum. Arkalarda kalmış ve ne zaman aldığımı hiç hatırlamıyorum :) 
Bulduktan sonra denemek için şans verdim ve şimdide sizlerle yorumlarımı paylaşmak istiyorum.




Ürün 150ml. 12 ay kullanım ömrü var.
İçeriği gayet temiz.



Göz makyajınızı çok çok iyi şekilde temizliyor. Günlük hayatımda abartılı göz makyajı yapmam. Doğal tonlarda bir far, eyeliner, rimel yeterli olabiliyor. Günlük göz makyajımı çıkarmada ki performansı ne kadar iyi ise koyu yada waterporf ürünleri çıkarmada ki performansı da o kadar iyi !
Ayrıca bazen göz makyajınızı temizlersiniz sabah kalktığınız da gözleriniz etrafında rimel yada eyeliner kalıntıları kalır ya bunda kesinlikle öyle birşey olmadı bende.
Ürün süt kıvamında. Çok az pamuğa almam göz makyajımı çıkarmamda gayet yeterli oluyor. Yani ekonomik bir üründe :)



Göz makyajınızı temizledikten sonra göz çevrenizde herhangi bir kuruluk hissi yaratmıyor.
Hipo-alerjenik !

Ben bu ürüne büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Dolabın arkalarında nasıl unuturum seni :)
Çok severek kullanmaya devam ediyorum. Göz makyaj temizleyicisi arayanlara da önerebilirim. Umarım sizde benim kadar memnun kalırsınız. 

Daha önce bu ürünü kullananların yorumlarını bekliyorum. Sizde benim kadar sevdiniz mi ?

  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. Merhaba,
    Ben de bu ürünü yıllardır kullanıyorum. Özellikle zor çıkan göz makyaj ürünleri üzerinde çok etkili. Bu kadar ucuz bir ürünün bu kadar başarılı olması insanı şaşırtıyor gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok uygun fiyatı bide gözüm hiç yanmıyor ya ben diger blogları okudum bu urun hakkkında gözumu yakıyor felan demişler bunları yazanlar makyajı çıkarırken gözü açık çıkarıyor herhalde ben terredut ederek aldım ama gerçekten çok guzel avon temsilcisi felan degilim sadece kullanıcısıyım ama avondakı tek sevmedigim urun şampuanları ve colourtrendin fondotenleri berbatlar ama digerlerine bi şans verin derim ben. 5 yıldır avon kullanıyorum ve abbarttıkları kadar kotu degil guzel

      Sil
  2. MERHABA,
    ÜRÜN İÇERİĞİ TEMİZ DEĞİL...MAALESEF

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...