trendbende sitesinden online alışveriş deneyimim

25 Kasım

Herkese merhaba,
Her kadın gibi bende alışveriş olduğu zaman kendimi durduramıyorum. Online sitelerde, instagram sayfalarında gezmekten çok keyif alıyorum. Kısa zaman önce de online sitelerde dolaşırken Trend Bende sitesine denk geldim, zaten daha önce de sosyal medya da çok fazla görmüştüm. Web sitesine de denk gelince baya inceledim ve alışveriş yaptım. Sizde online alışveriş meraklısıysanız Trend Bende 'den yaptığım alışveriş deneyimlerimi yazının devamında bulabilirsiniz. Keyifli okumalar..



Yukarıda dediğim gibi internette gezinirken Trend Bende ile karşılaştım. Web sitesinin oldukça renkli olması ve fiyatlarının çok çok uygun olması benim çok dikkatimi çekti. Ayrıca Türkiye'nin her yerine kargonun 1 TL olması beni çok fazla alışveriş yapmak ve bu site ile tanışmak için baya cezbetti :) Hemen kategoriler arasında dolaşmaya başladım. Çok fazla ürün seçeneği var. Kadın kategorisinde T-Shirt'ten kabana herşeyi bulabiliyorsunuz. 2. Kategorisi ise Çanta burada da çok fazla seçenek bulabiliyorsunuz. 3. Kategori ise Ayakkabı, burada da bottan babete kadar çok fazla seçenek var. 4. ve 5. Kategorilerde de kendinizi kaybedelirsiniz şimdiden söylemesi bunlarda Ev tekstili ve Aksesuar kategorileri. 

Gelelim benim alışverişime uygun fiyatlı görünce çoğu ürünü hemen istediklerimi sepete attım. Bomber Ceket ne zamandır çok fazla istiyordum. Çoğu bilindik markada 150-200 TL olunca fiyatı hep almayı erteledim sitede 40 TL'ye görünce hemen sepete attım. 


Saç aksesuarlarını almayı çok seviyorum. Saç bantlarında tek seçenek vardı ama onuda çok beğendiğim ve fiyatı 4 TL gibi çok uygun bir fiyata olduğu için hemen sepete bunu da ekledim. 


Kışın boğazlı kazaklar ile geniş kolyeleri çok seviyorum. Trend Bende 'de kelebekli bu kolyeyi görünce hoşuma gitti. Fiyatı 16,50 TL idi. 


Etnik desenli üstler bu sene çok moda. Sitede de bu desene sahip gömleği görünce çok beğendim. Fiyatıda 25 TL gibi uygun bir fiyata olduğunu görünce hemen aldım. 


Kapşonlu şişme yelekleri bahar ayında giymeyi çok seviyorum. 20 TL gibi uygun fiyata olduğunu görünce hemen şimdiden alıp bahara yatırım yaptım:)

Son olarakta kardeşim Mickey Mouse hastasıdır hala :) Mickey Mouseli Siyah Eşofman Takımını 30 TL gibi uygun fiyata da görünce hemen onun için aldım.



Genel olarak sepete attıklarım bunlardı. Siparişimi tamamladığım an hemen mesaj geldi telefonuma, mesajda sipariş numarası yazıyor ve ort. 7 iş gününde kargoya verileceği yazıyordu. Gerçekten de öyle oldu tam 1 hafta sonra paketim elimdeydi. Resimde gördüğünüz gibi büyük karton içinde tüm ürünler tek tek paketlenmiş şekilde geldi. Hepsi için verdiğim sipariş doğruydu. Benim için kargoyu gördükten sonra aklımda ki soru işaretleri gitmiş oldu. 

Sizde benim gibi online alışverişi seviyorsanız ve uygun fiyatlı ürünleri tercih ediyorsanız Trend Bende yi önerebilirim. Bu yazı da bu yüzden yazmak istedim sizlere. Bende bir siteden alışveriş yapmadan önce mutlaka yorumları okuyorum. Belki bu yazımda benim birilerine yarar sağlar diye düşünürek yazmak istedim. Çünkü online alışveriş yapmayı herkes çekiniyor ama güvendiği bir site olduğu zamanda sürekli alıyor. Trend Bende de benim için güvendiğim siteler arasına girdi. Ama bende size tavsiye, ürünlerin fiyatları gerçekten çok uygun olduğu için bedenleri ve ürünler hemen tükenebiliyor. Sürekli siteyi ziyaret etmekte fayda var. Ve neredeyse her gün yeni ürünler .geldiği için siteye ziyaret etmekte keyifli oluyor :)

Sevgilerimle..

  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Merhaba, çok fazla olumsuz yorum var siteyle ilgili kararsız kaldım ben de tam vazgeçmişken yazınızı gördüm tekrar alışveriş yaptınız mı siteden?

    YanıtlaSil
  2. Urun aldim hala gelmedi ayrica siteye yaziyorum kokonu hakkin da bi bbikgide gelmedi

    YanıtlaSil
  3. Çok dandik bir site. Ürünler de defolu

    YanıtlaSil
  4. Bende sipariş verdim bakalım bakıp görücez. Oyu çıkarsa devam kötü çıkarsa birdaha almam

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...