New Well Liquid Lipgloss - #203 - Dudak Makyajı Sırları

26 Haziran

Herkese merhaba,

Makyajı tamamlayan, güzel gösteren ve yüze renk veren aşaması şüphesiz dudaklardır. Yaptığınız dudak makyajınızın kusursuz görünmesi için bir kaç ipucu var sizlere bugün bunlardan bahsetmek ve son günlerde favorilerimde olan bir rujdan bahsetmek istiyorum.


Dudak makyajının sırlarından ilki dudaklarınızın pürüzsüz olması.. Bunu da düzenli dudak peelingleri ile yaparak ve nemlendirerek ulaşabilirsiniz.
Ruju uygulamadan önce uygulayacağınız dudak kalemi de dudaklarınızın daha dolgun, iri görünmesine yardımcı olacaktır.
Özellikle koyu renk ruj sürdüğünüz günlerde dudakların daha ön plana çıkması ve görüntünün kusursuz gözükmesi için kapatıcıyla dudaklarınızın çevresini geçebilirsiniz.
Ve ve ve en sevdiğim adım dudakların daha dolgun gözükmesi için üst dudağının tam ortasına aydınlatıcı sürmek.


Benim ruj konusunda uzun zamandır tercihim mat görünümler oluyor. Son zamanlar en çok New Well Liquid Lipgloss tercihim. Mat bir görünüm oluştururken, dudağımı kurutmayarak ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Sürdükten kısa süre içerisinde kuruyor, bundan dolayı akma ya da bulaşma sorunu yaşamıyorsunuz. Liquid Lipgloss, toplamda 19 farklı renk seçeneği sunar. Bende ki 203 numaralı rengi, oldukça doğal elinizin altında olması gereken kurtarıcı renklerden. Kalıcılığı da oldukça başarılı.

Serinin rujlarının indirimsiz fiyatı 49,90 TL. Şu an sitesinde indirimde, 24,95 TL.
Denemek isterseniz aşağıda ki linkten inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz.
www.newwell.com.tr/lip-gloss-203

Sevgilerle..

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...