CLINIQUE ANTI BLEMISH FONDOTEN

04 Şubat

Hayatımın fondöteni ile karşınızdayım ! :)


Bu fondöten ne mi ? Tabi ki Clinique Anti- Blemish fondöten. Bu fondöten sivilceye meyilli ciltler için özel üretilmiş bir fondötendir.




Bu fondötenle tanışmamı anlatmak istiyorum önce. Bloğuma takip edenler bilir bundan bir kaç yazı önce yine Clinique nin bu serisinin yüz temizleme setini kullanmıştım sivilcelerim için ondan pek memnun kaldığım söylenemez fakat bu çok bambaşka :) O seti almışken hepsi tam olsun diye fondötenini de aldım. Ve hayatımın en iyi kararlarından biri oldu herhalde :)

Peki Clinique bu fondöteni için ne diyor ?

Cilt, temiz ve refah hissedilerek doğal görünüme sahip olur. Tahriş yapmaz, yağsızdır. Sivilceleri ortadan kaldırarak, kızarıklığı kapatır. Medikal içeriği ile varolan sivilceleri yatıştırır, yenilerinin oluşumunun engellemesine yardımcı olur.
  • Cilt Tipleri: 2- Kuru Karma, 3- Yagli, 4- Çok Yagli
  • Formül: Likit
  • Kapatıcı: Orta
  • Faydaları: Doğal ve pürüzsüz görünüm

Benim görüşlerime gelirsek ? 

Kapatıcılığı orta denmiş ama bence çok çok iyi. Yüz temizleme setinden sonra lekelerim oluştu yüzümde bu lekeleri mükemmel şekilde kapatıyor. Kapatıcılığı yüksek olması ile birlikte doğal duruşu da mükemmel. Kuru/Karma, Karma, Yağlı ciltler için uygun bir fondöten. Mat bir bitirişi var. Benim normalde gün içerisinde T bölgem yağlanma yapar fakat bu fondöten ile böyle bir sorunla karşılaşmadım.




Şöyle de bir uyarı yapmak isterim bu fondöteni kullanırken yüzünüz ciddi bir akne tedavisi görüyorsa pek tavsiye edilmiyor. Zaten fondötende sivilcileri azaltmaya ve ciltte ki yağlanmayı da önleyerek kurutuyor bir de tedavi sırasında yüzünüz kurayacaktır zararlı olabilir.

Kesinlikle ve kesinlikle tavsiyemdir ! Sizinde cildiniz benim gibi sivilcelenmeye meyilli ise kesinlikle denemek için sanş vermelisiniz :)


uygulamadan önce 
uygulamadan sonra



Clinique Anti-Blemish fiyatı 89 TL.
Ürün miktarı ise 30 ml.

Yazıyı okuduktan sonra blogumu takibe almayı unutmayın ;) Teşekkür ederim :)

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Farklı tipteki ciltlere tek bir ürün sağlayabilmesi oldukça güzel..Clinique sanıyorum bu yüzden tercih ediliyor :) Yani ürünün sana uymayıp elinde kalma riski düşük..Sürülünce yüzü pembeleştirmiyorsa listeme ekleyebilirim rahatlıkla ;)
    Artık düzenli olarak buradayım tatlım,benden kurtuluşun yok bu arada ;-*
    Öpüldün!!

    http://dolapperisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bende pembeleştirme yapmadı canım kesinlikle tavsiye edebilirim tabi her yüzde duruşu farklıdır deneme fırsatın olduğunda mutlaka Clinique uğramalısın ;)
    senin gibi takipçiye can kurban canım benim başımın üstünde yerin var :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...