Alix Avien Eyeliner Pen

22 Ocak



Günaydın :) 
Bugün size Alix Avien Eyeliner Pen tanıtacağım. Bu kalemle tanışmam Watsons mağazasının bir indirimi sırasında oldu. Denemek için indirim varken hemen aldım. Açıkçası hiç ümitli değildim. Hatta aldığım zaman bir kenarda unutmuşum baya sonra fark edip kullanmaya başladım. Ve size şu kadar söylüyorum kullanmaya başladığım günden beri en sevdiğim maybelline gel eyelinera bile elim gitmiyor. Her makyajımın vazgeçilmezi oldu. Size bu güzel üründen bahsedeyim biraz :)


Ürün kalem formunda. İster ince eyeliner kullanabiliyorsunuz ister kalın bu size kalmış. Ucunun sivri olması sert yada canınızı acıtacağını düşünmeyin yumuşaklığı çok güzel. 





Siyah rengi çok güzel fakat 2. katta simsiyahlığı elde edebilirsiniz. Kalıcılığı mükemmel 8 saat hiç silinmeden sizi idare edebilir. Akması buluşması kesinlikle yok. Kuyruklu eyeliner yapmayı sevenlerin yada yapamayanların bile bu kalem sayesinde kolaylıkla yapabileceğini düşünüyorum. Resimde ben tek kat sürdüm ve rengi ortada.



Ürünün waterproof olmaması temizleme sırasında kolaylıkla çıkmasını sağlıyor fakat eğer gün içinde eyeliner su değerse takibi ki dağılma gerçekleşiyor. 
Bugüne kadar kullandığım en iyi keçe uçlu eyeliner oldu kendisi. Kesinlikle tavsiyemdir. Watsons mağazalarından kolaylıkla bulabilirsiniz. Ben en yakın indirimde 2 tane alacağım kesinleşen bir ürün oldu :)
Fiyatı : 15 tl 

Ben size bir de uygulanmış hali gelsin o zaman :)


  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. çok çok teşekkür ederim bende alıcaktım ama sizin gibi ümitli değildim ve bu yazıyı okuyunca hemen aldım gerçekten mükemmel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı fikirde olmamıza çok sevindim, güle güle kullanın :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...