Watsons Silikon Yüz Temizleme Pedi

07 Mart

Merhabalar :)

Bugün çok öncelerde aldığım ve yazısını yazmayı unuttuğum  Silikon Yüz Temizleme Pedlerinden size bahsetmek istiyorum. 




Genelde bu yüz temizleme pedleri aldığımız yüz temizleme ürünlerinin yanında bulunabiliyor. Diyeceksiniz o zaman neden aldınız ?  

Hemen anlatıyorum genelde ürünlerin yanında gelenler küçük oluyor ve yüzümü temizlerken tam anlamıyla verim alamıyorum. Watsons dan aldığım bu ürün bu konuda çok iyi. Parmağınızı o boşluktan geçiriyorsunuz ve yüzünüzde çok rahat bir şekilde kullanıyorsunuz.



Belki kiminiz aman nolucak elimizle de ürünü yüzümüze uyguluyoruz ne gerek var böyle şeylere de diyebilir.. Hemen onu da kendime göre şöyle açıklayabilirim bu ped ile yüzümün daha da derinlemesine temizlenmesini sağlamış oluyorum. Yüzümde ki fazla yağı kiri temizliyorum hemde kan dolaşımı mı arttırmış oluyorum.


Nasıl mı uyguluyorum ? Bu temizleme pedini suda hafif ıslatıyorum ve yüzümü temizlemek için kullandığım temizleme jelini yada peelingi artık neyse ondan bir miktar koyuyorum ve yüzüme masaj yapa yapa uyguluyorum. Ped zaten çok yumuşak biraz yüzünüze de bastırırsanız daha da faydalı temizleme olur diye düşünüyorum. Daha sonra soğuk suyla yüzümü yıkayıp yüzümün temizliğini yapmış oluyorum :) Temizleme işiniz bittikten sonra pedide suyla temizlemelisiniz. 




Bence çok kullanışlı bir ürün bir. Fiyatı da tam hatırlamıyorum fakat 6-7 TL gibi birşeydi. Fakat şöyle bir sorun var bulmakta zorluk çekebilirsiniz geldiği gibi biten ürünlerin arasında. Gördüğünüz de kapın hemen benden söylemesi :)


Yazımı okuduktan sonra bloğumu takibe alırsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz :)


İyi günler ... 



  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. Guzel bir yazi olmus cnm merak ediyordum tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  2. Oldukça işlevsel bir ürünmüş, yazınız için teşekkürler. Ben de sizi yeni açmış olduğum bloguma bekliyorum :) Henüz kimseyi tanımıyorum..Eleştiri ve tavsiyelere açığım. Sevgilerle...http://reflectyourshine.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...