Farlardan Eyeliner Yapımı

14 Haziran

Merhabalar :)

Bugün farklı bir yazı ile karşınızdayım. Evde bulunan renkli farklarınızı çok kullanamıyorsanız hele de bu yaz renkli eyelinerlar modaysa sizde onları eyeliner olarak kullanabilirsiniz. Sırf renkli olmasına gerek yok tabi siyah kahve gri tonlarda farlarınızı da eyeliner olarak kullanabilirsiniz. Bir anda eyeliner bitti evde bulunan farlarınızdan hemen eyeliner yapabilirsiniz nasıl mı başlıyorum o zaman :)


Ben 2 farklı far kullanmaya çalıştım. Resimde ne kadar belli bilemiyorum fakat altta koyu mavi üstte ise daha turkuaza kaçan bir renk kullandım.

Kullandığım farlarım ise altta katta kullandığım Flomarın yeni farlarından üstte ki açık mavi ise Avonun far paletlerinden. Eyeliner fırçası olarak ise Avonun fırçasını kullandım .


Nasıl yapıldığına gelirsek çok basit. 
Eyeliner fırçanızı alın. Hafif su ile nemlendirin. Kullanmak istediğiniz farın üstüne eyeliner fırçanızı batırın ve gözünüze uygulayın.
Şöyle küçük bir not düşmek isterim. Açık renkli farların belli olması biraz daha zor oluyor çok alarak ve bir kaç üstünden geçerek daha iyi sonuç alabilirsiniz. 

Koyu renkli farlardan kesinlikle mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. Bir
örnek göstermek istedim.




Gelelim renkli eyeliner sonuçlarıma :)






Yazımı okuduktan sonra bloğumu sağ tarafta bulunan butona tıklayarak takibe alıp beni desteklerseniz çok mutlu edersiniz.
               



       İyi günler :)

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. benim de düşündüğüm bi fikirdi bu ama su ile olur mu yoksa başka bi şey mi kullanmak mı lazım bilememiştim :) kalıcılığı nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal su ile yapabilirsiniz kalıcılığı da normal eyeliner gibi :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...