Lush ~ Lemony Flutter Cuticle Butter

17 Ocak

Merhabalaaaaar :)



Tatilin başlamasıyla artık size daha da düzenli yazılar yazmaya başlıyorum :) Ve hemen uzun zamandır kullandığım ve yazısını yazmak için can attığım Lush'ın Lemony Flutter Cuticle Butter ' dan bahsetmek istiyorum. 






Öncelikle bakalım bu ürünü hakkında Lush ne diyor : 
Bütün vücuttaki sertleşmiş bölgeler bilhassa, tırnak ve tırnak derisi için özel tasarlanmış, içerisindeki temel yağlarla son derece besleyici, bakım yapıcı ve nemlendirici kremimiz. Dizler, topuk, dirsek gibi sert derinin bulunduğu bölgeler içinde ve manikür yaparken de işinizi kolaylaştıracak özellikte.





Peki benim düşüncelerim neler mi ? Hemen başlıyorum umarım kısaca anlatabilirim :)
Ürün limon özlü bir krem ve yoğun bir limon kokusu var. Beni hiç rahatsız etmiyor ama belki limon sevmeyenler için bu bir eksi olabilir. 
Bildiğiniz gibi manikürümü evde kendim yapıyorum ve kısa zamana kadar etlerimi hep alıyorum - dum ki bu ürünle tanışana kadar :) Açıkcası en başta fazla etkili olabileceğini düşünmüyordum ve fiyatı bana fazla gelmişti artık o kadar kişiden çok duymaya başlamıştım ki dayanamadım gittim aldım. Aman allahım iyiki almışım. O tırnak etleri ile uğraşmak ne dertmiş. Bu ürünle rahata kovuştum ya :)
Ürünü tırnaklarımı kısalttıktan törpüledikten sonra falan oje sürmeden önce bir uyguluyorum etlerimi ileri itiyorum biraz emmesi için bekliyorum ve sonuç şahane...
Bu ürün ile hem tırnak etlerimizden kurtuluyoruz hemde tınağımıza bakım yapıyoruz. İçinde ki yağlar sayesinde tırnağı daha da güçlendiriyor ve kırılmaları minimuma indiriyor.
Ürün ilk aldığınızda çok az gelebilir hemen biticek gibi gelebilir ama eminim her gün kullansanız bile 6 ay da bile biteceğini sanmıyorum çok bereketli bir ürün :)Böyle olunca ben ayrıca dirseklerime dizlerime topuklarım da sertleşmiş yerlere gece yatmadan uyguluyorum sabah yumuşacık oluyor :)
Bir taşla kaç kuş vuruyorsunuz siz düşünün artık :) 

Fiyatına gelince de şu an sitesinde olan güncel fiyatı 28 TL. Dediğim gibi benimde ilk başta fiyatından çekindiğim bir ürün oldu ama mutlaka alınması gereken bir ürün. Sonsuz kere tavsiye edebilirim :)))

Gelin size şimdi fotoğraflarla etkisini göstermeye çalışayım ... :)


Tırnaklarımın normal hali 



Az miktarda ürünü uyguluyorum 


Emmesini bekliyorum


Ve sonuç :)






  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Burdan gördüm ve birkaç gün önce aldım gerçekten çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok sevindim canım iyi günlerde kullanman dileğiyle :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...