Yves Rocher İndiriminden Alınanlar ( 11. o1. 2o14 )

11 Ocak

İyi Akşamlaar :)


Farkındayım size ne zamandır ürünler hakkında yazı yazamıyorum ama final dönemi sadece fırsat bulup indirimlerden aldıklarımı paylaşabiliyorum ama ürün yazılarım hakkında telafiyi çok güzel yapacağım :)

Gelelim Yves Rocher indiriminden payıma düşenlere, bakalım bu poşette neler varmış !? :)











1-)Yağlı Saçlar İçin Arındırıcı Şampuan:
Artık bildiğiniz gibi yağlı saçlara sahibim ve bundan kurtulmak için her çözümü deniyorum. Lushun şampuanından çok memnunum fakat fiyatını fazla bulduğum için farklı çözümler arayışındayım ve sıra bu şampuana geldi. İndirimden hemen kaptım. İlgilenen kadında aynı dertten şikayetçiydi ve bu şampuanı kullanmaya başlayalı saçlarını 3 günde bir yıkıyormuş inanamadım saçlarında tek bir yağ yoktu. Bakalım benim yorumlarım nasıl olacak ?..









2-)Organik vanilyalı parfüm : bu parfümün çanta boyunu yedekledim. Çantamdan ayırmadığım tek koku ve her indirimde mutlaka yedekliyorum. Vanilya aşığı olarak ve kalıcılığından dolayı benim favori kokularımdan.










3-) Vitaminli yüz spreyi : Bu ürünü ilk defa gördüm ve denemek için hemen aldım. İçerisinde ki vitamin ve yağlarla cildi canlandıracağını söyledir. Bakalım ben memnun kalacak mıyım ?




Bunların hepsi 46 TL tutmuştu ama indirimle 32 TL gibi bir fiyat ödedim. Çoğu üründe indirim vardı saç makyaj parfüm krem tabi hepsinde farklı indirimler vardı. 19nda indirim bitiyor bitmeden bir uğrayın derim ;)






Ayrıca bugün beşiktaşta pazarada uğradım ve bir sürü makyaj ürünü satan stand gördüm. Lütfen güvenmediğiniz hiçbir ürünü almayın yüz bu şakaya gelmez. Fakat ben denemek için 2 tane fırça aldım. Biri eyeliner için diğeride fondöten için denemekten zarar çıkmaz diye ikisini 13 TL civarı bir fiyata aldım.





 Ama dediğim gibi standların başı öyle kalabılıktı ki siz siz olun benden tavsiye almayın fırçanın bir zararı olmayacağı için aldım ama makyaj malzemesi asla! 

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Yağlı saçların için Loft spa ürünlerini öneririm, şampuanları çok iyi geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırsat buldugumda deneyecegım cnm kenara yazıldı :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...