Farmasi ~ Keratin Balance Serisi ( Şampuan - Saç Bakım Spreyi - Saç Bakım Kremi )

06 Ağustos

İşlem görmüş ve bakıma ihtiyaç duyan zayıf saçlarınız mı var ? 
O zaman Farmasi markasının Keratin Balance Serisi sizin için.

Saçlarda normalde bulunan keratinin iç ve dış etkenlerden dolayı dengesi bozulabilir. Bu durumda saçlarda yıpranma ve donuk bir görünüm oluşur. Bu durum karşısında özellikle son zamanlarda saç bakımında önde gelen bakım ürünleri arasında yer bulan keratin bazlı ürünler saçların ihtiyaç duyduğu proteini karşılarlar. 

Keratin yüklemesi saça uygulandığında saçları güçlendirir, sağlıklı ve dolgun bir görünüm kazandırır. Saçları doğal olarak düzleştiren keratin yüklemesi sayesinde dış etkenlere (güneş ışınları, rüzgar, toz vs. ) karşı korur ve saçların direncini arttırır.

Saçlarıma çok ısıl işlem uygulamasam da dış etkenlerden dolayı sağlıksız olduğunu hissetmeye başlamıştım. Ve durum böyleyken Farmasi markasının Keratin Balance Serisini deneme şansım oldu. Sizler içinde yorumlamak istedim.

Şampuan ile başlarsak : Ürün 300ml. Küçük gibi gözükse de her gün banyo yapmama rağmen hala yarısındayım. Kokusu normal. Çok kalıcı bir kokusu yok. Köpürmesi temizlemesi gayet güzel. Şampuanın içeriğinde ki keratin ile hem saçlarınıza bakım yapmış olucaksınız hemde keratini düzleştirici etkisini görmüş olacaksınız.

Şampuanın içerisinde köpürmeye yardımcı SLS içeriyor içerik konusunda titiz davrananlar için bu önemli olabilir.





Saç Bakım Spreyi : Banyodan çıktığınız da yıkanmış ve nemli saç uçlarınıza spreyden sıkıyorsunuz ve sonra tüm saçınıza masaj yaparak dağıtıyorsunuz. Açıkçası şampuan her ne kadar saçımı yumuşatsa da saçlarımı tararken yeterli olmadı. Spreyi sıkmazsam taramakta çok zorlandım bu konuda sprey baya yardımcı oldu diyebilirim. Spreyin kokusu şampuan ile aynı ağır yada rahatsız edici kokusu kesinlikle yok çok hafif. Bu üründe 115 ml.
Durulama gerektirmemesi benim için en büyük artılarından.





Saç bakım Kremi : Bu üründe 300ml. Hafta da 2 kez banyoda saçlarımı şampuanlayıp yıkadıktan sonra nemli saç uçlarıma sürüp 5 dk bekletip yıkadım. Hatta krem saçımda beklerken taradım ki duştan çıkınca taramam daha kolay olsun diye ama buna gerekte yokmuş. Zaten taramayı daha da kolaylaştıran bir ürün. 
Fakat o kokusu ! Ben ilk ürünü açtığımda bozuk mu geldi acaba bana falan dedim ve bir müddet kullanamadım fakat daha sonra arkadaşlarımın yorumlarını görünce öyle olduğunu farkettim.

Seri hakkında şöyle bir not var:
Keratin etkisini arttırmak için saç kurutma makinesiyle kurutmanız isteniyor. Fakat yaz aylarında bunu yapmam tabi ki imkansız oldu :)

Genel olarak sevdiğim bir seri oldu. Kullandığım zaman saçıma bakım yaptığını hissettim. Ayrıca bende şöyle bir artısı daha oldu bu seriyi kullandığım zaman saçlarımın daha az döküldüğünü hissettim. Ayrıca tüm seriyi kullandığım zaman duştan çıktığımda saçlarımın kendiliğinden elektirklenmeden çok güzel düzleştiğini farkettim. 

Ürünler hakkında detaylı bilgi için aşağıda ki adresleri ziyaret edebilirsiniz. 




  • Share:

You Might Also Like

5 yorum

  1. ah o krem benimde ilk tepkim bozuk mu oldu ve kullanamadım bi süre sonra diğer kişilerin yorumlarıyla kullanmaya başladım umarım zamanla azalır o koku:)

    YanıtlaSil
  2. ürünün fiyatı hakkında bilgi verir misinz birde bu ürünleri nerden bulabilirim ben mi bulamıyorum acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki.
      Şampuan 9.99tl.
      Saç bakım kremi 7.99tl.
      Sprey 11.20tl.
      http://www.farmasiint.com/default.aspx sitesinde sipariş verebilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...