Organique ~ Ayak Bakımı ( Ayak ile Bacak Jeli ~ Ayak Bakım Maskesi ~Ayak Kremi )

17 Ağustos

Merhabalar
Kısa zaman önce Organique ailesinden güzel bir paket almıştım. Paketin içinden çıkanları da yazısını yazıp size göstermiştim. Kutudan çıkan ayak bakım ürünlerini hemen denedim ve sizin için yorumlamaya başlıyorum.
Ürünler bana numune boyunda geldi ve anca 1 kere deneyebildim. Takdir edersiniz ki bir kullanma ile etkileri ve faydalarını anlamak mümkün değil. Fakat ben size sürdüğünüzde nasıl bir etki yaptığını kokusunun nasıl olduğunu ürünlerin amaçlarının ne olduğunu sizlere anlatmak istedim.


Ayak & Bacak Jeli 

‘’ AĞIR BACAK ‘’ Hissini gideren bu ürün içeriğindeki Üre sayesinde üst deriyi yumuşatır ve nemlendirir. Adaçayı özü antiseptik işlev görür ve ayak cildini güçlendirir.
At kestanesi, arnika ve cadı fındığı özleri kan damarlarını güçlendirir. Bitkisel Questice PLUS kompleksi uzun süreli bir serinlik hissi sağlar. Bu ürün özellikle varisi olanlara önerilir.
SPA FERAHLATICI AYAK & BACAK JELİ
Kokusu aşırı ferah. Sürdüğünüz anda bacak ve ayaklarınızın ferahladığını hissediyorsunuz. 15-20 dk kadar bacağımda tuttum ve ayak ve bacaklarımın aşırı rahatladığını söyleyebilirim :)

Nemlendirici, Tazeleyici, Yumuşatıcı ve Yenileyici Ayak Bakım Maskesi

Organique SPA Ayak Bakım Maskesi ipeksi, lavanta kokulu ayak bakımı için tasarlanmış yoğun nemlendirici ve yenileyici maske. Doğal AHA asitleri keratoz sürecini düzenler, üre yumuşatır ve hidrasyonu geliştirir. Doğal kil ilavesi cildi nazikçe temizler, çinko, yatıştırıcı ve sıkılaştırıcı etkisi vardır adaçayı özü yeniler ve ayakların terbezlerini düzenler. Adaçayı özü dokuları yeniler ve ayak terlemesini düzenler.
Alkol, Paraben, Silikon, Sentetik Boya, Ethanolamin, Phtalates ve Derivatives, Peg, Sülfat İçermez.
Lavanta kokusunu direk hissediyorsunuz. Lavantanın o yumuşatıcı rahatlacı etkisi mükemmel. Bu maskeyi de yine 15-20 dk ayağımda tutup yıkadım. Ayağımda herhangi bir soyulma yaşamadım. 

Ayak Bakım Kremi

Kapsamlı ayak cilt bakımı sağlayan krem ​​nemlendirir ve su kaybını engeller. Kekik ve adaçayı özleri cildi yenileyerek,ayak terlemesini düzenler. Mısır yağı besler, yeniler ve topuk çatlağını önler. Taze lavanta kokulu krem tazelik ve hoş koku verir. Ürün hızla emilir ve yağlı his bırakmaz. Kadifemsi etki sağlar.
Kokusu evet yine harika ferah bir koku. Fakat denildiği gibi hızla emilip yağlı bir his bırakmadığı kısmına katılmıyorum. Ayağıma ellediğim de yağlı hissi hissedebiliyorum. Kadifemsi bir etkisini de görmedim :(

Genel olarak kokuları ürünlerin mükemmel. Favorimi sorarsanız ayak & bacak jeli. 
Daha ayrıntılı bilgi almak için sitesini ziyaret edebilirsiniz.
https://www.organique.com.tr/

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Çok güzel bi yazı olmuş bende en kısa sürede denemek istiyorum (:

    http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sende memnun kalırsın umarım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...