Avon Nutra Effects Lansman #tohumdangelengüzellik

15 Mart

Merhabalar
Geçtiğimiz günlerde Avon'un yepyeni serisi olan Nutra Effects serisini tanımak için Çırağan Sarayında Bloggerlar bir araya geldik.



Yeni AVON Nutra Efects Serisi, doğanın mucizesi tohumlardan gelen güzelliği kadınların cildine taşıyor. Seride chia, nar ve cennet çiçeği tohumları kullanılmış. Tohumlarının güçlü özleriyle cilt için gerekli olan omega 3 yağları, antioksidanları ve vitaminleri bir araya getiriyor.


Seri paraben ile boya içermiyor ayrıca hassas ciltlerin kullanımına uygun.

Seride kullanılan cennet çiçeği tohumları, cildi canlandırmak için
chia tohumları, nemlendirme için
nar tohumları, yaşlanma karşıtı olarak kullanılıyor. Cildinizin özelliğine göre size uygun olan seriyi seçebilirsiniz.

Ayrıntılı incelersek;

Canlandırıcı güç: Cennet çiçeği 
Beyaz cennet çiçeğinde bulunan renkli tohum da renk bozukluklarına ve eşit olmayan cilt tonuna yol açan pigmantasyonu azaltmaya yardım ediyor. Nutra Effects Radiance serisindeki ürünler de cennet çiçeği tohumu içeriyor. Cilt tonunu  düzgünleştiriyor, eşitlenmiş bir cilt tonu ve capcanlı bir görünüm kazandırıyor. Serinin Yenileyici Gece Kremi ve Gündüz Kremi SPF 20 ürünleri bulunuyor.



Cilt nemini korumak için ideal çözüm: Chia
Maya dilinde ‘güç’ anlamına gelen chia tohumunun sağladığı tüm ayrıcalıklar Hydration ve Balance serilerinde bulunuyor. Chia, Omega-3 yağ asitleri, karbonhidratlar, protein, lif, kalsiyum ve antioksidanlar içeriyor.
Hydration serisi chia’nin kendi ağırlığının 12 kata kadar suyu içine hapsetme özelliği ile, uygulandığı anda milyonlarca nem hücresinin ihtiyacını karşılıyor. Böylece 48 saate kadar nemlendirme sağlıyor. Hydration serisinde Jel Krem ve Gündüz Kremi SPF 15 bulunuyor.


Balance serisi ise chia tohumu ve cildin yağ üretimini kontrol etmeye yardım eden mineral matlaştırıcı pudra içeriyor. Mineral matlaştırıcı pudra kendi ağırlığının % 110 katı gözenekleri tıkayan yağı absorbe ediyor. Böylece yağlı ve parlak görünen cildi matlaştırırken, cildin nem dengesini koruyarak güzel ve mat görünüm kazandırıyor. Seride Yağ İçermeyen Jel Krem ve Gündüz Kremi SPF 15 yer alıyor.
Yaşlanma karşıtı güç: Nar
Güçlü bir antioksidan olan nar da Nutra Effects’in Ageless ve Ageless Advanced serilerinde kullanılıyor. Ageless serisi, cilt yaşlanmasının ilk belirtileri olan ince kırışıklıklarla sıkılık kaybını azaltıyor. Eşit olmayan cilt tonunu düzgünleştiriyor. Serinin Gece Kremi ve Gündüz Kremi SPF 20 bulunuyor.
Derin kırışıklıklar, sıkılık kaybı ve yaşlılık lekelerini azaltmak için de Ageless Advanced ürünleri bulunuyor. Nar tohumları ve bitki seramidleri cildin koruyucu tabakasını güçlendiriyor. Seride Gece Kremi ve Gündüz Kremi SPF 20 yer alıyor.
Nar içeren ürünler, düzenli kullanıldığında daha genç bir cilt görünümü için cildin destek yapılarını, kolajen ve elastini güçlendiriyor.
Serideki ürünlerin fiyatları, 9,95 TL’den başlıyor.

Ürünlerin tanıtımından sonra tam da konsepte uygun bir etkinlikle organizasyon devam etti.  
Terrarium House Kişiye özel teraryum tasarımları yapan bir firma. Terrarium House hakkında bilgi aldıktan sonra bizde yapmaya başladık.
Küçük fanuslarımızın içine kendi dünyamızı tasarladık. Önce bitkimizi ektik ardından kendi zevkimize göre tasarladık
.


Ve sonuç :)
Bu güzel lansman için Avon ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kremi kullandıktan sonra yorumlarımı yine burada bulabilirsiniz.

Yazıyı okuduktan sonra sağ tarafta bulunan ' İzleyiciler ~ Blogumu Takip Edin ' kısmından takip alıp destek verirseniz çok mutlu olurum :)


  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. Avon gece gündüz cennet tohumu kremlerini sipariş vermek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Gece gündüz cennet tohumu kremleri sipariş vermek istiyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...