Evmanya Sitesi & Gardrop

07 Mart

Merhabalar sevgili ev tutkunları;
Türkiye’nin ilk ev yaşam ve alışveriş sitesi Evmanya’yı yoksa siz hala keşfetmediniz mi !
Evmanya mutfak gereçlerinden dekoratif aksesuara, mobilyadan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden tabloya kadar 100.000'in üzerinde ev eşyasını sizlerle buluşturuyor.
Evmanya sitesinden her odanıza uygun eşya bulabiliyorsunuz. Birbirinden çeşitli desenli renkli modeller mevcut.

Evmanya ev dekorasyonunda uzman ! Evmanya sitesinde ev dekorasyonuna ait e-dergisi bulunuyor. Dergiyi takip ederek bir sürü ürün hakkında fikir edinebilir ayrıca son modayı her zaman takipte olabilirsiniz.
Sitede bulunan Evtrend kısmından her ayın dekorasyon trendlerine ulaşabilirsiniz.
Evfikir kısmından ilham veren dekorasyon fikirlerini keşfedebilirsiniz. Burada ki fikirler evinizi düzerken yada değişiklik yaparken mutlaka size çok faydalı olacaktır.
Evyaşam kısmından odanıza özel dekorasyon fikirlerine ulaşabiliyorsunuz. Bu kısımda çeşitli fikirler mevcut.

Evmanya sitesini ayrıca çeşitli sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz. Takip ederek her daim ev dekorasyonu hakkında çeşitli paylaşımlarını keyifle takip edebilirsiniz. Takip edebilmeniz için aşağıda mevcut sosyal medya hesaplarını sizinle paylaşıyor olacağım.

Evmanyadan kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Ödeme şekilleri, kredi kartı- banka kartı- havale şeklinde ödeme seçenekleri mevcut. Ayrıca ücretsiz geri iade imkanınız bulunuyor.

Ev dekorasyonunu sevmeyen ilgilenmeyen bir kadın düşünülmez. Zaten bir kadın bir şeylerden sıkıldığında, bunalımda olduğunda ya saçları değiştirir yada yaşadığı alanda değişiklik yapmayı severler. Alışveriş yaparken de moda olan ürünlerin bulunduğu birden fazla çeşidin olduğu site olan Evmanya yardıma koşuyor. Evmanya’ya girdiğinizde kendinizi kaybedebiliyorsunuz.

Bugünkü yazımda da Evmanya sitesinde birden fazla seçeneği bulunan gardroplardan bahsetmek istiyorum. Gardrop konusu biz bayanları baya uğraştıran bir konu. Bayanın kıyafeti hiç yoktur ama dolaplara da sığmaz J

Evmanya sitesinde Gardrop ürünleri şu an indirimde. Çeşitli indirimler bulunuyor hepsinde aynı indirim yok. Gardrop ihtiyacınız varsa mutlaka göz atmalısınız. Birden fazla seçenek var. Arama yaparken istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. Kapı sayısına, fiyata, markasına ve fırsatlara göre arama yapabiliyorsunuz.  Arama sonucunda istediğiniz gibi gardrobu bulmuş olursunuz mutlaka.

Sizinde ev dekorasyonuna merakınız varsa yada çeşitli ihtiyaçlarınız varsa mutlaka Evmanya sitesini ziyaret etmelisiniz.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...