Makeup Revolution | Salvation Velvet Lip Lacquer | You Took My Love Rengi

23 Mayıs

Herkese merhaba!
Yaza en yakışan renklerden biridir pembe.
Bugünkü yazımda da Makeup Revolution markasının asla çıkmayan rujlarından olan Salvation Velvet Lip Lacquer  serisinden pembe rengini yazının devamında inceledim.
Keyifli okumalar..



Bende ki You Took My Love Rengi. Oldukça iddalı bir pembe!
Fuşya tonlarında ve neon bir renk.
Günlük yaşantınızda uygulamada iddalı olsa da parti yada yaz akşamlarında yanık tenlerde güzel olabilecek bir renk gibi!


Sünger aplikatörü yardımı ile uygulama yapıyorsunuz.
Mat bir bitişi var.
İlk uyguladığınız oldukça sıvı ve parlak duruyor, kısa sürede dudakta sabitlenip oldukça mat bir görünüm alıyor. Ve dudağınıza sabitlendikten sonra silinmeyi bırakın, dudağınızdan çıkartmak bile oldukça zor.
Kalıcılık arayanların bayılacağı bir ruj.
Sadece 4-5 saat sonra, birşeyler yiyip içtikten sonra dudak içlerinden silinmeye başlıyor. Sadece böyle olduğunda tazelemek gerekebiliyor.
Pigmentasyonu oldukça yoğun.


Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta yukarıda dediğim gibi sürdüğünüzde sıvı bir yapısı var kuruyana kadar dudaklarınızı birbirine değdirmeden beklemenizde fayda var. Yoksa bazı yerleri siliniyor ve homojen bir görüntü olmuyor. Kuruduktan sonra istediğinizi yapabilirsiniz.

Birde oldukça mat bir yapısı var. Sürmeden önce nemlendirici uygulamanızı tavsiye ederim.
Bu arada mat rujlar dudaklarda ki tüm kusurları gösterir unutmayın, mat rujları seviyorsanız dudaklarınıza düzenli peeling yapmayı unutmayın!

Aşağıda ki resimlerde duruşunu görebilirsiniz.




Makeup Revolution markasının ürünlerine ve ülkemizde olmayan birçok markanın ürünlerine www.instagram.com/pelliniofficial instagram hesabından güvenerek sipariş verebilirsiniz.
Ayrıca gitti gidiyor sayfasını da aşağıda ki linkten inceleyebilirsiniz.

Sevgilerimle..




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...