Koton’dan yeni bir iş birliği | “Boho Loves EM for Koton Beachwear” ile Bu Yaz Sahiller Çok Şık Olacak

18 Mayıs

Koton, yaratıcı, yenilikçi ve öncü projelerine paralel olarak gerçekleştirdiği güçlü tasarımcı iş birlikleri ile iddialı koleksiyonlar sunmayı sürdürüyor. Moda dünyasının önemli isimlerinden Elif Mısırlı ile çok özel bir iş ortaklığına imza atan Koton, 2016 yaz sezonuna Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu ile merhaba diyor. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve modacı Elif Mısırlı ev sahipliğinde 18 Mayıs 2016 tarihinde Eden Restaurant’ta gerçekleştirilen özel bir lansman ile tanıtılan koleksiyon, farklı bir plaj şıklığı vadediyor.





Gerçekleştirdiği özel iş birlikleri ile müşterilerine ayrıcalıklı koleksiyonlar sunan Koton, bu kez de moda dünyasının güçlü isimlerinden olan Elif Mısırlı ile iş ortaklığına imza atıyor. Doğal dokumalar, nakışlar ve işlemelerle zenginleştirilen 28 parçadan oluşturulan özel bir koleksiyon hazırlayan Koton ve Elif Mısırlı, Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu ile yazı karşılıyor.

18 Mayıs 2016 tarihinde, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve modacı Elif Mısırlı ev sahipliğinde Eden Restaurant’ta gerçekleştirilen, sanat ve moda dünyasından da birçok ismi bir araya getiren özel bir lansman ile tanıtılan Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu, hafif, rahat ve özgün bir stil yaratıyor.

Yılmaz: Zamansız parçalar ile bu yaz kendi hikayemizi yazıyoruz
Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, Elif Mısırlı iş birliğinden doğan Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu ile ilgili olarak “Koton olarak moda dünyasının önemli tasarımcıları ile iş ortaklığına giderek Koton müşterilerine özel koleksiyonlar çıkarmaya son derece önem veriyoruz. Bu tarz yenilikçi projeler, markamızın vizyonunu genişlettiği gibi, aynı zamanda müşterilerimizi de ulaşılması zor olabilecek tasarımlarla buluşturmamızı sağlıyor. Tabi yenilikçi adımlar atarken de doğru isimlerle işbirliğine gitmenin ne kadar önemli olduğu biliyoruz. İşte Koton olarak yine çok doğru bir isim ile yepyeni bir iş birliğine imza atıyoruz. Elif Mısırlı ile birlikte 2016 yazına özel bir koleksiyon ile merhaba diyoruz. Etamin ve sarma nakış tekniğiyle işlenmiş doğal dokumalar, natürel görünümlü baskılar ile oluşturduğumuz Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu ile kendi hikayemizi yazıyoruz. Koleksiyon, hayatın her anında kendi stili ile varoluşunu gösteren kadınlar için mağazalarımızda yerini alıyor. Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu sayesinde, uzun yıllardır müşterilerimizin favorisi olan Koton Beachwear Koleksiyonumuz içindeki mayo ve bikinilerimizi tamamlayacak çok özel parçalar ile rahat ve konforlu bir plaj şıklığı yaratacağımıza eminiz.” dedi.




Mısırlı “Bu projenin kariyerimde çok farklı bir anlamı var”
Koton işbirliğinin kariyerine farklı ve özel bir anlam kattığını söyleyen Elif Mısırlı da konuyla ilgili “Koton’un moda ve perakende alanında yıllara dayanan tecrübesini, müthiş bir sinerjiyle çalışarak oluşturduğumuz “Boho Loves EM for Koton Beachwear” koleksiyonuna da yansıtmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu projenin kariyerimde çok farklı bir anlamı var. Koleksiyon ürünlerini hayatın içinde görmek için çok sabırsızlanıyorum. Bu yaz özellikle uçuşan, açık omuzlu elbiselerin, şort ve mini eteklerin yer aldığı koleksiyonda; etnik desenli mini etekler, kontrast çizgili gömlekler ve plaj şıklığının kusursuz kılan kaftanlarla moda severlere hafif, rahat ve özgün bir şıklık sunacağız. Ayrıca doğal görünümlü ve yazı yansıtan hafif kumaşlarla tasarlanan modellerde kullandığımız kalın halat ve püskül detaylarla da bu yaza kendi dokunuşlarımızı yapacağız.” dedi.


Boho Loves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu, Mayıs ayından itibaren 39,99 – 99,99 TL fiyat aralığında Koton mağazalarında ve koton.com’da stilini plajlara yansıtmak isteyen kadınları bekliyor.



  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...