Neutrogena® Severlere Müjde! Neutrogena® CC Krem Türkiye’de | B.B*

16 Mayıs

SİZ MAKYAJINIZI YAPIN, O CİLT KUSURLARINIZI DÜZELTSİN

Dermatologlar tarafından önerilen ve Visibly Clear Ailesi ile sivilce, siyah nokta gibi cilt problemlerine etkili çözümler sunanNeutrogena® ,  şimdi de CC Kremleri Türk tüketicisi ile buluşturuyor.

KV_CC Krem.png görüntüleniyor
Neutrogena® 
, ciltteki lekeleri, izleri düzeltmeye yardımcı olurken, ciltteki kusurları kapatan ve cilt tonunu eşitleyen Correct and Perfect Serisini geliştirdi. Neutrogena®  Correct & Perfect Serisi CC Krem, tek adımda cildi düzeltmeye yardımcı olurken, ciltte önceden oluşmuş leke, iz gibi kusurları anında kapatıyor.


Patentli MICROCLEAR® teknolojisi içeren yağsız, su bazlı formülü sayesinde önceden oluşmuş leke ve iz gibi kusurları temizlemeye yardımcı oluyor. Cildin nefes almasına olanak sağlayan, hafif kapatıcı özelliği sayesinde CC Krem, cilt tonunu ile uyumlu şekilde çalışarak leke, kızarıklık ve izleri etkili şekilde kapatıyor.

Leke ve iz gibi kusurları düzelten ve mükemmelleştiren Neutrogena®  Correct & Perfect Serisi CC Krem ile cilt, problemli bile olsa anında daha pürüzsüz bir görünüm kazanıyor. Yağsız CC krem, gözenekleri tıkamıyor; günden güne, makyajsız bile daha temiz ve güzel görünen bir cilde kavuşturuyor.

Neutrogena® CC Krem kullanan kadınların %95’i cilt kusurlarının anında kapandığını söylüyor.*

Açık ve orta tonu bulunan Neutrogena®  Correct & Perfect Serisi CC Krem eczane, parfümeri ve zincir marketlerde tüketicileri ile buluşuyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 26,90.-TL
*14 – 30 yaş arası 83 kişi ile yapılan 8 haftalık klinik çalışmada 40 kişi tarafından yapılan değerlendirme, ICTC, 2015

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...